Σοφία Βόσσου: "Έφτασα 37 κιλά - Ήμουν μπες -βγες στο νοσοκομείο - Η ζωή δίνει μαθήματα" (βίντεο)

Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και για το πώς κατάφερε να μείνει δυνατή 

Η Σοφία Βόσσου, καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό" μίλησε για πρώτη φορά για τη μεγάλη περιπέτεια υγείας  που αντιμετώπισε.

Η γνωστή τραγουδίστρια που τα τελευταία 2 χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ λόγω διαφορετικών προβλημάτων υγείας  μίλησε για στον Γιώργο Τράγκα και στη Φαίη Σκορδά για όσα βίωσε.

Η  Σοφία Βόσσου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κάποια στιγμή έφτασε 37 κιλά, ενώ περιέγραψε και το πώς κατάφερε να μείνει δυνατή  κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της.  

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι.

Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατικώθηκε.

Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο.

Τρεφόμουν με παρεντερικές και έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν.

Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα.

Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί -εγώ δεν έτρωγα», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.

«Κάποια στιγμή το συρίγγιο άρχισε και έκλεινε. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι.

Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο.

Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης», είπε η Σοφία Βόσσου περιγράφοντας το ατύχημά της.

Σε ερώτηση για το πώς διατήρησε την αισιοδοξία της κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, απάντησε: «Η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο, ροζ και κόκκινο. Είναι και γκρι και μαύρο.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ερχόμαστε σε αυτό τον κόσμο για να παίρνουμε μαθήματα, είτε από το καλό, είτε από το κακό. Ο άνθρωπος έχει φοβερές δυνάμεις». 

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι η πίστη της την «κράτησε». «Η ζωή είναι το μεγαλύτερο αγαθό, όπως κι αν είναι πρέπει να την παλεύεις. Να πω ότι ήμουν άτυχη ενώ υπάρχουν μωρά που αντιμετωπίζουν λευχαιμία;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Δεν αφηνόμαστε. Έτσι δεν έρχεται η κατάθλιψη». 

Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι πέρασε από τα στάδια που περνά ένας ασθενής με μεγάλη ταλαιπωρία.

«Κάποια στιγμή από τους πόνους- έβγαινε το γαστρικό υγρό και με έκαιγε- έλεγα ότι δεν έχω ποιότητα ζωής, δεν θέλω να ζω έτσι, κάτι πρέπει να βρω να μη ζήσω.

Το έλεγα αυτό, το μοιραζόμουν με τους φίλους μου, είχαν φρικάρει. Είπα “μη φρικάρετε, πρέπει να σας το πω, να βγει"». Και κάποια στιγμή λέω “εσύ λες δεν θες να ζεις και το παιδάκι...”. Θα το περάσεις και αυτό. Έφυγε αυτή η σκέψη». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ