Τράπεζα Πειραιώς: Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης με αποζημίωση έως και 200.000 ευρώ

Απευθύνεται σε μονάδες που το κύριο αντικείμενο τους περιορίζεται λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων

Ένα πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, με αποζημίωση η οποία μπορεί να φθάσει τις 200.000 ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με πηγές της τράπεζας, απευθύνεται σε συγκεκριμένες μονάδες και σε εργαζομένους που πληρούν καθορισμένα κριτήρια, έχει σχεδιαστεί με τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο και περιλαμβάνει σημαντικές παροχές για τον εργαζόμενο που θα το επιλέξει και την οικογένειά του, ώστε να τους προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Απευθύνεται σε μονάδες όπου το κύριο αντικείμενο τους περιορίζεται λόγω των μεταβολών στο λειτουργικό μοντέλο της Τράπεζας συνεπεία των τεχνολογικών εξελίξεων και της ψηφιοποίησης, καθώς επίσης σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε γεωγραφικές περιοχές όπου παρατηρείται αναντιστοιχία μεταξύ των αναγκών της αγοράς και της υφιστάμενης στελέχωσης.

Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου, ενώ οι εργαζόμενοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και τις 15 Νοεμβρίου θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον ποσό. αποζημίωσης.

 

Ποιους αφορά

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν», το νέο πρόγραμμα εθελούσιας της Τράπεζας Πειραιώς απευθύνεται στους εργαζόμενους των Υπηρεσιών: Central Administration Units, Electronic Files Administration, Διαχείριση Παγίων-Αρχείο-Διαχείριση Αποθηκών, Διεκπεραίωσης αλληλογραφίας, Invoices Data Processing, Retail Operations Support, Υπηρεσίες Ασφαλείας και Υπηρεσίες καθαριότητας.

Μπορεί να συμμετάσχει το προσωπικό των καταστημάτων των νομών: Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Ηρακλείου, Κεφαλονιάς, Κορινθίας, Λακωνίας, Πέλλας και Σερρών.

Η Τράπεζα Πειραιώς, ΠΕΙΡ-1,23% όπως τονίζεται, υλοποιεί ένα μεθοδικό πρόγραμμα εταιρικού μετασχηματισμού για να διατηρήσει και να ενισχύσει τον ηγετικό της ρόλο, μέσα σε ένα δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Με γνώμονα τις νέες ευκαιρίες και προκλήσεις, αξιοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία, δημιουργεί πρωτοποριακές υπηρεσίες, βελτιώνει συστήματα και δομές, ενώ παράλληλα στοχεύει στον εξορθολογισμό του λειτουργικού της κόστους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ