Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη προσδίδει μια εξωστρεφή διάθεση

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

O Ερμής προχώρησε στον Σκορπιό τα ξημερώματα του Σαββάτου και η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι ένα ωραίο εξάγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω και κυριαρχεί στο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για μια θετική όψη για την επικοινωνία, τις επαφές μας, τη λεκτική έκφραση των συναισθημάτων μας.

Είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες, αλλά και για ταξιδάκια και μετακινήσεις. Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι με γενέθλια στις αρχές των ζωδίων τους θα ευνοηθούν ιδιαίτερα.

Κατά τα άλλα η Σελήνη προχωρά και αυτή με τη σειρά της τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ζώδιο του Τοξότη, προσδίδοντας μια εξωστρεφή διάθεση σε αυτό το γουηκέντ.

Την Κυριακή, αφού η Σελήνη σχηματίσει ένα ωραίο και άκρως επικοινωνιακό εξάγωνο με τον Δία, θα βγει σε φάση κενής πορείας για πολλές ώρες, από τις 15:44 μέχρι τις 3:03 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σε φάση κενής πορείας η Σελήνη δεν είναι βοηθητική για μεγάλες αποφάσεις και εκκινήσεις, είναι εξαιρετική όμως για ξεκούραση και χαλαρές δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη στον Τοξότη από τα ξημερώματα του Σαββάτου, είναι πιο κοινωνικό για σας και σας δίνει ευκαιρίες να το ρίξετε λίγο έξω, είτε για να κάνετε μια βόλτα είτε για να δείτε κάποια άτομα που σας έχουν λείψει.

Θα εστιάσετε την προσοχή σας σε φίλους κι εδώ είναι που θέλει προσοχή, αν υπάρχει κάποιο θέμα είτε με έναν φίλο είτε ακόμη με έναν συνεργάτη. Πρέπει να δείτε αν αυτή η σχέση σας ικανοποιεί, αν κινείστε κι οι δυο στο ίδιο μήκος κύματος ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας και να πάρετε από κοινού απόφαση για το πώς θα προχωρήσετε. Αν έχετε γενέθλια τις πρώτες δυο μέρες του ζωδίου, μπορεί να υπάρχει και μια ικανοποιητική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση που θα συζητήσετε ή μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας τυχερής οικονομικής συγκυρίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικτές οι επιρροές του Σαββατοκύριακου, καθώς από τη μια το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης το Σάββατο παραπέμπει σε μια ωραία συνάντηση ή επαφή που μπορεί να σας φτιάξει τα κέφια κυρίως σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο κι από την άλλη, η Σελήνη στον Τοξότη στις όψεις που κάνει με τους πλανήτες στον Υδροχόο, Κρόνο και Δία, μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας ή να πουλάνε περισσότερο τα προϊόντα της δουλειάς σας.

Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι «να σας πάρει από κάτω» και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα στη δουλειά σας. Σαφώς οι αγωνίες είναι μεγάλες, οι απαιτήσεις των ανωτέρων ή όσων έχουν λόγο για τη δουλειά σας ακόμη μεγαλύτερες, αλλά σε αυτή τη φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας με αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρωθείτε στην ίδια τη δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιήστε το Σάββατο για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, να ξεκουραστείτε, να κάνετε αυτά που επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σας κάνει πιο καυστικούς στην κριτική σας απέναντι στους άλλους ή μπορεί να πείτε πράγματα πάνω στην παρόρμηση σας που να τα μετανιώσετε μετά και να βλάψετε μια σχέση.

Σε όποια πρόκληση δεχτείτε καλύτερα να αργήσετε να απαντήσετε, προκειμένου να την επεξεργαστείτε μόνοι-ες σας πιο διεξοδικά και η απάντηση σας να στηρίζεται σε επιχειρήματα κι όχι σε συναισθηματική φόρτιση, ακόμη κι αν έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας.

Το Σάββατο πάντως είναι σχετικά αρκετά πιο χαλαρό σε σχέση με την Κυριακή που παίζει λίγο με την ψυχολογία σας ή σας δημιουργεί κυκλοθυμική διάθεση. Και οι δυο μέρες προσφέρονται για επαφές, εξόδους με φίλους, αλλά ακόμη κι αν πρέπει να δουλέψετε κάποιες ώρες θα το κάνετε αγόγγυστα.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ