Βασίλισσα Μάξιμα: Με emerald πράσινο & ασορτί καπελαδούρα - η royal εντυπωσίασε (φωτό & βίντεο)

Στα εγκαίνια των νέων κεντρικών γραφείων της AFAS Software 

Αν υπάρχουν δύο πράγματα στα οποία έχει αδυναμία η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας τότε σίγουρα αυτά είναι τα μεγάλα καπέλα και το πράσινο χρώμα, το οποίο άλλωστε της πάει πολύ.

Η σύζυγος του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου παρευρέθηκε λοιπόν στα εγκαίνια των νέων κεντρικών γραφείων της AFAS Software στο Leusden.

Instagram/koninklijkhuis/?AFAS

Να σημειωθεί ότι η ολλανδική οικογενειακή εταιρεία AFAS Software αναπτύσσει προϊόντα λογισμικού για επιχειρήσεις και εδρεύει στην Ολλανδία, το Βέλγιο και την Καραϊβική.

Για την περίσταση η μητέρα της πριγκίπισσας Αμαλίας, της πριγκίπισσας Αλεξίας και της πριγκίπισσας Αριάν επέλεξε να φορέσει ένα κομψό φόρεμα από ένα από τα αγαπημένα της brand το Maison Natan, που ντύνει άλλωστε πολλές royals, ανάμεσά τους και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου.

Ήταν σε emerald χρώμα, έφτανε μέχρι λίγο πιο πάνω από το γόνατο ενώ είχε μια λεπτή ζώνη στην ίδια απόχρωση, στην μέση.

Είχε ολοκληρώσει δε το look της με γόβες από τον ίδιο οίκο μόδας και ένα μεγάλο καπέλο!

Κατά τη διάρκεια μιας ξενάγησης, η Μάξιμα μίλησε με αρκετούς υπαλλήλους και έλαβε πληροφορίες για τα έργα τέχνης μέσα και έξω από το κτίριο, την επίβλεψη της συνέχειας και της ασφάλειας των συστημάτων και τη βιωσιμότητα. Τα εγκαίνια έγιναν στο θέατρο ΑΦΑΣ όπου διοργανώνονται συνέδρια, πρεμιέρες και άλλες εκδηλώσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ