Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε καταλλήλως

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε όλη τη διάρκεια της μέρας, μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε έναν πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί, αλλά να είμαστε κι αρκετά υπομονετικοί. Η Σελήνη από αυτό το ζώδιο σήμερα σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις. 

ΚΡΙΟΣ

Μια θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά, ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για το ζώδιο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με σωστή κρίση και είστε και πιο επινοητικοί. Ευνοεί ακόμη τις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά κυρίως με πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστον έγνοιες και ίσως προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να νιώθετε ασφαλείς. Μολονότι η πρακτική Σελήνη στον Αιγόκερω δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας, η σύνοδος με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες την κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ