Ο Άγγελος Λάτσιος γιορτάζει: Τα χρόνια πολλά της μαμάς Ελένης Μενεγάκη & της Γαίας Μερκούρη (φωτό)

Που διασκέδασε το Σάββατο;

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, με την μαμά του να του εύχεται μέσα από το Instagram.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του γιου της.

Στην μια τον βλέπουμε παιδάκι ακόμα, ενώ στη δεύτερη είναι πια μεγάλος με μουστάκι και βρίσκεται μαζί με την αγαπημένη του μητέρα σε κάποια παραλία, ίσως και στην Άνδρο που είναι άλλωστε το αγαπημένο νησί της οικογένειας, αφού ο Ματέο Παντζόπουλος έχει ξενοδοχείο εκεί.

Instagram/elenimenegaki

«Χρόνια πολλα στο μεγαλύτερο πειραχτήρι της οικογένειας ! Αγγελε μου ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει τον 18χρονο Άγγελο, την 16χρονη Λάουρα και την 13χρονη Βαλέρια με τον πρώην άντρα της Γιάννη Λάτσιο, ενώ με τον τωρινό της σύζυγό Ματέο Παντζόπουλο την 6χρονη Μαρίνα.

«Όταν τα παιδιά ήταν μικρά ήθελα να τα κάνω πριν τα γενέθλια του Άγγελου για να προλαβαίνω (να κάνω ένα πάρτι). Τώρα όμως το στολίζω γύρω στις 25 με 27. Να είναι Σάββατο να είμαστε χαλαροί, να ξεκινήσουμε από το πρωί με τους φίλους μας και φέτος ήθελαν να στολίσουμε νωρίς, όμως τους είπα ότι κάνει ζέστη και δεν σου πάει ακόμα να στολίσεις!

Μου αρέσει να ανάβουμε το τζάκι μας, να μαγειρεύουμε και να στολίζουμε… Βάζω το αρνάκι στο φούρνο και κάνω το γιουβετσάκι μας και τρώμε όλοι μαζί» είχε πει στην εκπομπή της την περασμένη Παρασκευή η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα γενέθλια του μεγάλου γιου της, που είναι στις 30 Νοεμβρίου.

Πάντως ο Άγγελος Λάτσιος φαίνεται πως διασκέδασε μαζί με τους φίλους του για την ονομαστική του εορτή, καθώς έχει αναρτήσει στο Instagram φωτογαρφίες στις οποίες τους βλέπουμε να βρίσκονται στο club, όπου έπαιξε το Σάββατο η  Νοτιοκορεάτισσα DJ superstar  Peggy Gou.

Χρόνια πολλά βέβαια του είπε μέσα από τα social media και η πανέμορφη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη Γαία, η οποία ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ