Σοκάρει η υπόθεση νεκροφιλίας στη Βρετανία: 67χρονος ηλεκτρολόγος δολοφόνησε δύο γυναίκες & βίασε 100 πτώματα (φωτό - βίντεο)

Φρικαστικές οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως... 

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Βρετανία μια υπόθεση νεκροφιλίας. Ένας 67χρονος ηλεκτρολόγος, ο Ντέιβιντ Φούλερ παραδέχτηκε ότι σκότωσε την 25χρονη Γουέντι Νελ και την 20χρονης Κάρολαϊν Πιρς σε δύο χωριστές επιθέσεις στο Τέννμπριτζ Γουέλς του Κεντ της Βρετανίας.

Μάλιστα έγινε γνωστό πως ευθύνεται και για τη σεξουαλική κακοποίηση περίπου 100 πτωμάτων γυναικών σε νοσοκομεία του Κεντ, του Σάσεξ και του Τένμπριτζ Γουόλς, στα οποία εργάζονταν επί χρόνια.

Είναι σίγουρα η χειρότερη, όπως πιστεύεται, υπόθεση νεκροφιλίας στα βρετανικά δικαστικά χρονικά.

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 67χρονος φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά το πτώμα της Τουρκοκύπριας Azra Kemal τρεις φορές στο νεκροτομείο που τη μετέφεραν μετά τον θάνατό της.

 Σε βίντεο από την ανάκρισή του, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Κεντ, ο νεκρόφιλος ακούγεται να λέει: «Θέλω να ομολογήσω… Ομολογώ τα εγκλήματα, αλλά δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες».

 

99 τα θύματα του

Η αστυνομία έχει διαπιστώσει τουλάχιστον 99 θύματα του Φούλερ. 

Οι επιθέσεις στα σώματα νεκρών γυναικών πιστεύεται πως σημειώθηκαν μεταξύ 2008 και του Νοεμβρίου του 2020.

 

 

Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Φούλερ, ανακάλυψε τέσσερα εκατομμύρια φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης. Τις περισσότερες είχε κατεβάσει από το ίντερνετ, ωστόσο υπήρχαν και άλλες όπου ο Φούλερ κατέγραφε τον εαυτό του να κακοποιεί πτώματα.

David Fuller custody image

Ο Fuller παραδέχτηκε ότι σκότωσε τις δύο γυναίκες, εντούτοις αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας, καθώς υποστηρίζει πως εκείνη την περίοδο υπέφερε από σοβαρή ψυχική ασθένεια. Ο 67χρονος συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2020, μετά από μαρτυρίες γυναικών της περιοχής, που έκαναν λόγο για έναν ηδονοβλεψία που κοιτούσε από τα παράθυρά τους.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αντιστοιχήσουν το γενετικό υλικό του Fuller με αυτό που βρέθηκε στα πτώματα των δύο γυναικών.

Fuller hid hard drive evidence of his offending in a box, stuck to a chest of draws, hidden in a wardrobe

David Fuller's office

KENT POLICE

 

Oι οικογένειες των θυμάτων μηνύουν το NHS

Οι οικογένειες των 100+ θυμάτων  του νεκροφιλιακού δολοφόνου David Fuller ετοιμάζονται να μηνύσουν το NHS που είχε επιτρέψει στον ηλεκτρολόγο να έχει πρόσβαση στον θάλαμο των νεκρών.

Η αηδιαστική υπόθεση  του Fuller - συμπεριλαμβανομένων και παιδιών και συνταξιούχων - έχει αφήσει άφωνη τη Βρετανία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ