35 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το Νοέμβριο 2021 - Μίνιμαλ, απλά & περίτεχνα

Δείξτε την πιο girly πλευρά του εαυτού σας... 

Ο Νοέμβρης είναι εδώ και παρά το γεγονός πως ο καιρός αυτές τις μέρες δεν θυμίζει Φθινόπωρο, ετοιμάσου για μια βροχή από ιδέες για σχέδια στα νύχια!

Τα βερνίκια νυχιών σε φθινοπωρινά χρώματα έχουν την τιμητική τους, αλλά αυτό δεν περιορίζει τις επιλογές μας. Εμείς στη συνέχεια θα σου δείξουμε μια πλούσια συλλογή από προτάσεις μανικιούρ οι οποίες βασίζονται στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, αλλά μέσα σε αυτές θα βρεις και διαχρονικές επιλογές.

Πρόκειται για απλά και διακριτικά σχέδια νυχιών, καθώς και πιο περίτεχνα nail art που σε καμία περίπτωση δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Βρες αυτό που ταιριάζει στο γούστο σου και θα έχεις έτοιμο το επόμενο μανικιούρ σου!

Μίνιμαλ και απλά σχέδια νυχιών

Μιλώντας για  διακριτικά και μίνιμαλ σχέδια νυχιών, όλα ξεκινούν φυσικά από το γαλλικό μανικιούρ. Η κλασική αυτή πρόταση έχει ανανεωθεί τα τελευταία χρόνια και βρίσκεται στις κορυφαίες τάσεις.  Αυτό βέβαια οφείλεται και στις εκπληκτικές  παραλλαγές του κλασικού γαλλικού που βλέπουμε στο Instagram και το Pinterest.

Μη διστάσεις να παίξεις με τα χρώματα καθώς και με το σχέδιο της γραμμής, αφού μπορείς να κάνεις πλάγιο γαλλικό, ανάποδο γαλλικό, διπλή γραμμή και πολλά ακόμη.

Από κει και πέρα, υπάρχουν πολλές ακόμη προτάσεις. Μια από αυτές είναι τα multicolor nails, που θέλουν το κάθε νύχι σε διαφορετική απόχρωση του ίδιου χρώματος. Το αποτέλεσμα είναι στυλάτο και πολύ ενδιαφέρον!

Μερικά από τα πιο trendy χρώματα της σεζόν τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το καφέ, το σκούρο μπλε, το πράσινο σε διάφορες αποχρώσεις, το βαθύ κόκκινο και τα σκούρα βερνίκια γενικότερα.

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως βάση για ένα διακριτικό σχέδιο νυχιών τις νουντ αποχρώσεις και το τελικό αποτέλεσμα θα σε αφήσει άκρως ικανοποιημένη για κάθε περίσταση.

Ιδέες για περίτεχνα nail art σχέδια

Αν στο στυλ σου ταιριάζει ένα πιο περίτεχνο σχέδιο νυχιών που θα τραβήξει αμέσως τα βλέμματα πάνω του, τότε η παραπάνω συλλογή με φωτογραφίες σίγουρα θα σου έχει ήδη δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Χρησιμοποιώντας τα κορυφαία χρώματα βερνικιών για το φετινό φθινόπωρο, μπορείς να δημιουργήσεις trendy αφηρημένα σχέδια νυχιών (abstract nails) ή άλλες όμορφες εικόνες που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις αναφέρει το bautetinkiriaki.

Ένα ακόμη στοιχείο που μπορείς να εκμεταλλευτείς είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις και λεπτομέρειες οι οποίες θα δώσουν στο σχέδιο νυχιών σου μια λαμπερή αίσθηση πολυτελείας.

Μη διστάσεις να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη ή απλώς… να ζητήσεις τη βοήθεια της nail artist σου για τα πιο περίτεχνα σχέδια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ