Καιρός: Τοπικές βροχές, ομίχλη και αφρικανική σκόνη σήμερα, Τρίτη - Που θα βρέξει

Αναλυτικά η πρόγνωση... 

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στα βόρεια. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο τις πρωινές ώρες. Το βράδυ οι νεφώσεις εκ νέου θα πυκνώσουν στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, το απόγευμα βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 20, στα δυτικά και κεντρικά τους 20 με 23 και στα νότια τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα βαθμιαία οι νεφώσεις εκ νέου θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, από το απόγευμα στα ανατολικά θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 με 6 και στο Θρακικό τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στην κεντρική Μακεδονία σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα βόρεια τις πρωινές ώρες, οπότε είναι πιθανόν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειριο να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές κυρίως στα βόρεια. Από το βράδυ οι νεφώσεις εκ νέου θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς, βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί και στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 και στην Κρήτη έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές κυρίως στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από απόγευμα και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς, στα βόρεια 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ, στα νότια 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Από το βράδυ οι νεφώσεις εκ νέου θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς, βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς, βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις πρωινές και εκ νέου τις βραδινές ώρες. Τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ