Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ακόμη & τα πιο οργανωμένα πλάνα μας μπορεί τελευταία στιγμή να αλλάξουν - Ας είμαστε πιο ευέλικτοι

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο πρακτικό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δίνοντας έμφαση και σήμερα στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε στην καθημερινότητα μας.

Οι όψεις της είναι θετικές τις πρωινές ώρες με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, όσο όμως πλησιάζει τη σύνοδο με τον χαοτικό Πλούτωνα προς το απόγευμα τα πράγματα γίνονται λίγο πιο πιεστικά, ενώ ξεκινούν από το βράδυ και οι δύσκολες όψεις Ερμή-Άρη, Ερμή-Κρόνου και Άρη-Κρόνου, που θα είναι ακριβείας όμως αύριο, δημιουργώντας έκρυθμο κλίμα και ανατροπές

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω, αλλά η σύνοδός της με τον Πλούτωνα σκιάζει τη μέρα από το μεσημέρι και έπειτα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με έναν τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά. Παρόλα αυτά, αν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα και σαφώς προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα σας και να εκλογικεύσετε μια κατάσταση, από το να αφήνεστε στο θυμό ή στην ένταση να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Αιγόκερω στη διάρκεια της μέρας, αλλά η όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και η επιρροή των δύσκολων όψεων Ερμή-Άρη-Κρόνου που ολοκληρώνονται αύριο, αλλά επηρεάζουν από σήμερα το βράδυ, κάνει δύσκολες κάποιες επαφές σας. Μπορεί ένας φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη κι ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι δύσκολο όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος με ενσυναίσθηση να χαλάει η διάθεση σου όταν συμβαίνουν τόσα πολλά και δύσκολα δίπλα σου, ακόμη κι αν δεν συμβαίνουν σε σένα τον ίδιο. Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι σκιάζει λίγο τη διάθεση σας, ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση.

Είναι διαφορετικό να μην έχεις κέφια κι άλλο να αφήνεις να σε ρουφήξει η απαισιοδοξία και η απογοήτευση για ό,τι συμβαίνει. Κοιτάξτε αν μπορείτε πρακτικά να βοηθήσετε σε κάτι, προστατέψτε όσο μπορείτε τον εαυτό σας κι όσους αγαπάτε και κρατήστε το ηθικό ψηλά όσο κι αν φαίνεται δύσκολο. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ