Άνετα εσώρουχα για κάθε περίσταση - Νιώσε σέξι & με αυτοπεποίθηση

Τι να βάλεις στην βραδινή σου έξοδο, στο γραφείο, σε μια απλή βόλτα... 

Αναρωτιέστε ποιο είναι το κατάλληλο σουτιέν για μια μέρα στο γραφείο; Ή δεν ξέρετε πώς να συνδυάσετε ένα σακάκι ή ένα βραδινό φόρεμα; Εσώρουχα σύσφιξης κάτω από ένα κολλητό ρούχο; Επιλέξτε άνετα σχέδια σε απλές γραμμές, από όμορφα υλικά όπως η δαντέλα ή το σατέν, που θα γίνουν οι πρωταγωνιστές της ντουλάπας σας.

Τα κατάλληλα εσώρουχα είναι διαφορετικά για κάθε γυναίκα και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Άλλωστε κάθε γυναίκα έχει διαφορετική προσωπικότητα. Υπάρχουν γυναίκες που αθλούνται τις περισσότερες ώρες της ημέρας και προτιμούν τα αθλητικά σουτιέν. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που θα ήθελαν το στήθος τους να δείχνει μεγαλύτερο και προτιμούν να φορούν σουτιέν με ενίσχυση.

Την ίδια στιγμή, για πολλές γυναίκες η επιλογή του σουτιέν δεν παίζει κανένα ρόλο στην ουσία. Αντιθέτως, ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο κορμάκι που θα τις κρατά ζεστές τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Η επιλογή του κατάλληλου εσωρούχου είναι για τον καθένα υποκειμενική και αφορά σίγουρα την καθημερινότητα της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

Σουτιέν

Άνετα εσώρουχα για κάθε περίσταση (2)

Η επιλογή σουτιέν είναι σίγουρα κάτι που απασχολεί πολλές γυναίκες σήμερα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι επιλογές είναι άπειρες και οι καθημερινές ασχολίες της κάθε γυναίκας επίσης. Υπάρχουν σουτιέν για κάθε τύπο γυναίκας, σουτιέν bralette, με ενίχυση και χωρίς ενίσχυση, με επένδυση και χωρίς επένδυση, με μπανέλες και χωρίς μπανέλες αλλά και σουτιέν που μικραίνουν το στήθος και άλλα που το μεγαλώνουν κτλ.

Η κάθε μία ξεχωριστά γνωρίζει καλύτερα το στήθος της από έναν έμπορο εσωρούχων. Γνωρίζει καλύτερα την καθημερινότητά της αλλά και τους ρυθμούς της ζωής της. Αν έχετε αυτά τα δύο κατά νου, τότε η τελική επιλογή σε σουτιέν δεν θα φαντάζει τόσο δύσκολη.

Σλιπ

Άνετα εσώρουχα για κάθε περίσταση (3)

Μία από τις πιο εύκολες αγορές όσον αφορά τον τομέα των εσωρούχων είναι τα σλιπ. Πρόκειται για εσώρουχα που αγοράζονται για συγκεκριμένο σκοπό ή απλά για να γίνουν σετ με τα σουτιέν που έχουμε ήδη αγοράσει. Τα σλιπ εσώρουχα έχουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και κοψίματα. Μπορείτε επίσης να βρείτε και πολλά σλιπ με διαφορετικές υφές υφασμάτων.

Το κατάλληλο σλιπ για κάθε γυναίκα είναι σίγουρα αυτό που ταιριάζει με το σουτιέν της, αλλά και αυτό που ταιριάζει για παράδειγμα με το λευκό παντελόνι της. Γι’ αυτό και πριν καταλήξετε στη συγκεκριμένη αγορά σκεφτείτε πρώτα τον λόγο που το θέλετε και με τι θα το φορέσετε αναφέρει το bautetinkiriaki.

Κορμάκια

Άνετα εσώρουχα για κάθε περίσταση (4)

Αν ρωτήσουμε εκατό γυναίκες για τα κορμάκια σαν εσώρουχα, είναι σίγουρο ότι οι ενενήντα εννιά θα μας πουν ότι είναι ό,τι πιο βολικό έχουν φορέσει ποτέ.

Μόνο μία θα είναι αυτή που θα έχει κάποιες αμφιβολίες. Τα κορμάκια μπορούν να φορεθούν εξυπηρετώντας πολλούς σκοπούς. Για παράδειγμα μπορούν να φορεθούν ως μπλουζάκια σε ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες.

Μπορούν να φορεθούν και μέσα από πιτζάμες για χουχούλιασμα και για την πολυπόθητη αίσθηση ζεστασιάς. Τέλος, μπορούν να φορεθούν κάτω απο see through ρούχα ως κάλυψη των εσωρούχων. Δείτε για ποιο λόγο θα τα χρησιμοποιήσετε περισσότερο και κάντε τις αγορές σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ