Jlo - Ben Affleck: Φρενίτιδα για τους απανταχού θαυμαστές του ερωτευμένου ζεύγους - Oι νέες φωτό με καυτά φιλιά

Το ζευγάρι σε ένα αποχαιρετιστήριο φιλί... 

Ο έρωρας της Jennifer Lopez και του Ben Affleck , ολοένα και δυναμώνει με τους δυό τους να κάνουν συνεχώς εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά και events, ενώ δεν διστάζουν να ανταλλάξουν και δημόσια φιλιά.

Το ζευγάρι – γνωστό και ως«Bennifer» – αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2002 και χώρισε τον Ιανουάριο του 2004. Ωστόσο, η δεύτερη φορά τους, φαίνεται να πηγαίνει καλά.

Πριν από περίπου δύο μήνες ο αγαπημένος ηθοποιός είχε πει στο ADWEEK.: «Έχω δέος για την επίδραση της Τζένιφερ στον κόσμο».

«Ως καλλιτέχνης, μπορώ να κάνω ταινίες που συγκινούν το κοινό, όμως η Τζένιφερ έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στο τραπέζι σε αυτήν τη χώρα. Αυτό το έχουν καταφέρει λίγοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία».

AΠΕ

Αυτή την φορά το TMZ τους τσάκωσε σε ένα αποχαιρετιστήριο φιλί. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ben αποχαιρέτησε την Jennifer του και αυτή μπήκε στο ιδιιωτικό της τζετ, διότι έπρεπε να τον αφήσει για λίγο, αφού ως γνωστόν οι δουλειές της είναι πολλές! 

 

 

 

 

Μάλιστα σε μια φωτογραφία βλέπουμε τον 48χρονο ηθοποιός σε goofy εκφράσεις. 

 

 

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι κάνει δημόσια έξοδο μετά το Halloween.  Εκτός των άλλων το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο τους ψάχνουν σπίτι στο Los Angeles. Λέτε να δούμε γρήγορα κάποιο δαχτυλίδι στο χέρι της Λατίνας σταρ; 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ