Priyanka Chopra: Το πορτοκαλί της… φωτιάς σε ένα ασύλληπτο outfit - με τον Bulgari στο Dubai (φωτό)

Από την εταιρεία βιώσιμης μόδας Benchellal

Η Priyanka Chopra δεν απογοητεύει ποτέ με τις στυλιστικές της επιλογές και η εμφάνισή της στην παρουσίαση της τελευταίας συλλογής της ιταλικής πολυτελούς μάρκας Bulgari, στο Dubai δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Ειδικότερα η ηθοποιός και σύζυγος του Nick Jonas φόρεσε ένα υπέροχο outfit σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, το οποίο είναι από την εταιρεία βιώσιμης μόδας Benchellal, του σχεδιαστή Mohamed Benchellal. Ακόμα όμως η Priyanka εμφανίστηκε στο Dubai και με ένα μάξι λευκό φουτστάνι από τον Harith Hashim.

Φωτογραφίες: Instagram/priyankachopra

 

«Τι υπέροχη μέρα με την οικογένειά μου @bulgari στο Dubai. Ήταν μεγάλη τιμή να παρουσιάσω τη συλλογή Jannah σήμερα. Είναι μια απίστευτη δουλειά αγάπης που δημιουργήθηκε από δύο παθιασμένες, ισχυρές γυναίκες, την lucia Silvestri και την Υψηλοτάτη Sheikha Fatima Bint Hazza Al Nahyan, τις οποίες θαυμάζω απίστευτα.

Αυτή η συλλογή είναι ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά, τον πολιτισμό και μια τέλεια συγχώνευση της ανατολής και της δύσης.

Φωτογραφίες: Instagram/priyankachopra

Πρέπει επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον Mohamed Benchellal. Συγχαρητήρια για τη νίκη του βραβείου μόδας της Vogue καθώς και του βραβείου fashion trust Arabia.Η βιώσιμη μόδα είναι πλέον ανάγκη» έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της, 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ