Γερμανικό Next Top Model: Έφτασε στη Μύκονο η Heidi Klum - η φωτό της μπροστά στην ελληνική σημαία (βίντεο)

Δείτε πλάνα από τα γυρίσματα

Στη Μύκονο έφτασε η Heidi Klum μαζί με τον σύζυγό της Tom Kaulitz για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model.

Αφού ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής με τον αγαπημένο της, το topmodel και παρουσιάστρια του show μοντέλων βρίσκεται πια στο νησί των ανέμων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Μάλιστα η ίδια έχει ανεβάσει ήδη και δύο φωτογραφίες, σε μια από τις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει μπροστά από μια μεγάλη ελληνική σημαία, φορώντας ένα outfit από το brand AZ Factory.

Στην δεύτερη είναι με ένα υπέροχο μπλε ηλεκτρίκ σύνολο από την Dries Van Noten, ενώ στο post της γράφει: «Mykonos ?? by night in@driesvannoten ????».

Φωτογραφίες: Instagram/heidiklum

Πλάνα από τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες ξεκίνησαν τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model στην Μύκονο. Η πρώτη μέρα περιλάμβανε πασαρέλα στην Πλατεία Αγίας Μόνης, όπου φυσούσε δυνατός αέρας. Η παραγωγή είχε ξεκινήσει τις ετοιμασίες από τις έξι το πρωί ώστε όλα να είναι στην εντέλεια.

Παρά την ψύχρα που επικρατούσε, τα μοντέλα έδωσαν, σύμφωνα με το mykonoslive.tv τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να ανταποκριθούν στην δοκιμασία με φόντο το γαλάζιο και το άσπρο της Μυκόνου. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι μεταξύ των διαγωνιζόμενων είναι δύο ηλικιωμένες κυρίες, ενώ δεν λείπουν και τα πληθωρικά κορίτσια.

Το γερμανικό Next Top Model θα προβληθεί για 17η σαιζόν στην γερμανική τηλεόραση. Η εντυπωσιακή Klum βρίσκεται από το 2006 στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής την οποία παρακολουθούν σταθερά από δύομισι έως τρία εκατομμύρια τηλεθεατές.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ