Ποια οικογένεια του Χόλιγουντ κήρυξε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων βίντεο - πολύ χαριτωμένοι όλοι τους

Οι γιορτές πλησιάζουν!

Είμαστε πλέον στο Νοέμβρη και τα Χριστούγεννα είναι όλο και πιο κοντά, με μια οικογένεια του Χόλιγουντ να κηρύττει την έναρξη των εορταστικών βίντεο!

Ο λόγος για την Jessica Alba που έδωσε στους followers της την ευκαιρία να ρίξουν μια «κλεφτή» ματιά στην οικογενειακή φωτογράφηση που έκανε για την The Honest Company.

Την Κυριακή, η 40χρονη ηθοποιός λοιπόν μοιράστηκε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Instagram που παρουσιάζει στιγμές από τα παρασκήνια.

Το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο βίντεο της Jessica Alba

Στα πλάνα βλέπουμε την Alba, τον σύζυγό της Cash Warren και τα τρία παιδιά τους: τις κόρες τους Honor, 13, Haven, 10 ετών, και τον 3χρονο γιο τους Hayes να είναι ντυμένοι ασορτί με χριστουγεννιάτικες πιτζάμες.

Προσπαθούν να στηθούν «σωστά» στον φακό, ενώ στο τέλος του κλιπ, ένας από τους φωτογράφους ακούγεται να λέει: «Έχουμε άλλα πέντε ρούχα σαν αυτό» και η μικρή Haven «απαντά» με ένα ενοχλημένο βλέμμα στο πρόσωπάκι της.

Δείτε το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Όπως σημειώνει το People, η οικογένεια πέρασε όμορφες στιγμές μαζί και στο Halloween με την Jessica Alba να δημοσιεύσει μια φωτογραφία και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται όλοι ντυμένοι σαν λιοντάρια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ