Ο Paul Rudd είναι ο πιο σέξι άντρας του 2021: «Ελπίζω τώρα να με καλούν σε δείπνα με Clooney & Brad Pitt» (βίντεο)

Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει!

Οι γυναίκες αναγνώστριες του People, ψήφισαν και ανέδειξαν ως τον πιο σεξι άνδρα για το 2021 τον 52χρονο ηθοποιό Paul Rudd!

Ο ηθοποιός που έχει χαρακτηριστεί ως εργατικός, φιλικός, ευγενικός, αυτοσαρκαστικός, εξομολογείται ότι του είναι δύσκολο να πιστέψει ότι είναι και σέξι. «Αυτό με κάνει να νιώθω λίγο έξω από το νερά μου», τόνιζε ο star και πρόσθεσε ότι:«Πιστεύω ότι όταν οι άνθρωποι το διαβάσουν θα πουν: "Τι;"». 

«Γνωρίζω πως πολλοί άνθρωποι θα έπρεπε να προηγούνται από εμένα για αυτόν τον τίτλο. Έχω αυτογνωσία. Πολλοί θα αναρωτιέστε πώς γίνεται να κάλεσαν εμένα... Ξέρετε, δεν είναι ταπεινότητα αυτό, είναι η αλήθεια» είπε ακόμα μιλώντας στο People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS (@cbstv)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Αυτή η ταπεινότητα μαζί με τα υπέροχα πράσινα μάτια και το χαμόγελο είναι ο λόγος για το οποίο το κοινό έχει ερωτευτεί τον Rudd όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρει μεταξύ λαλλων το δημοσίευμα του περιοδικού.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ακόμα ότι οι φίλοι του σίγουρα θα τον «πειράζουν» μετά τον τίτλο του πιο σέξι άντρα με τον ίδιο να προσθέτει «για αυτό είναι φίλοι μου!». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Τώρα που είναι και επίσημα σέξι, ο Rudd αναμένει ότι η ζωή του θα αλλάξει «πολύ». «Ελπίζω τώρα ότι επιτέλους θα είμαι καλεσμένος σε κάποια από αυτά τα σέξι δείπνα με τον Κλούνεϊ και τον Πιτ και τον Μπ Τζόρνταν», λέει με χιούμορ.

«Και φαντάζομαι ότι θα πάω σε πολλά περισσότερα γιοτ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επεκτείνω τη ζωή μου στο yachting. Και πιθανότατα θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος στο να σκέφτομαι. Μου αρέσει να σκέφτομαι. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει για να με βοηθήσει να γίνω πιο εσωτερικός και μυστηριώδης. Και ανυπομονώ για αυτό».

Ο 52χρονος να σημειωθεί ότι συνεργάζεται με τον Γουίλ Φέρελ για τη νέα σειρά «The Shrink Next Door». Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί στο Apple TV+ στις 12 Νοεμβρίου ενώ στις 17 Νοεμβρίου θα προβληθεί στους κινηματογράφους η ταινία του Τζέισον Ράιτμαν «Ghostbusters: Afterlife» όπου πρωταγωνιστεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Rudd (@paulrudd_)

Ο Rudd από το 2003 είναι παντρεμένος με την Julie Yaeger.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ