Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει τάση για ωραιοποίηση κάποιων καταστάσεων

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα, δίνοντας μια πιο ρομαντική ή πιο φευγάτη διάσταση στη μέρα.

Υπάρχει τάση για ωραιοποίηση κάποιων καταστάσεων ή εξιδανίκευσης στις σχέσεις, όπως υπάρχει και η τάση να είμαστε πιο αφηρημένοι στα πρακτικά πράγματα και το μυαλό να τρέχει σε άλλες διαδρομές πιο ευχάριστες κι ονειρικές.

Οι Ποσειδώνιες όψεις φημίζονται για τη χαλαρότητα τους, αλλά και για το ό,τι ενισχύουν τη φαντασία μας, μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από μια ονειρική διάσταση, ενώ δίνουν έμπνευση σε καλλιτεχνικές δημιουργίες και δραστηριότητες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Σελήνη στους Ιχθύς που ενισχύει το Ποσειδώνιο στοιχείο και σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Τυχεροί όσοι έχουν προγραμματίσει μια εκδρομή στη φύση αυτό το γουηκέντ. Οι υπόλοιποι ας βρούμε κάποιον άλλο ευχάριστο τρόπο να περάσουμε όμορφα τη μέρα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς από τις 09:53 το πρωί και σε όλο το υπόλοιπο της ημέρας, σχηματίζοντας θετικές όψεις με την Αφροδίτη και αργά το βράδυ με τον κυβερνήτη σας Άρη. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε.

Περνάτε αρκετό ζόρι τον τελευταίο καιρό κι αυτό ακόμη δεν φαίνεται να ηρεμεί. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που πιθανώς προτιμάτε να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα και ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό να φύγετε για το γουηκέντ, έστω να μείνετε σπίτι ή όπου νιώθετε σπίτι σας κάποιες ώρες, κάνοντας δραστηριότητες που σας ηρεμούν ή σας φτιάχνουν το κέφι. Ακόμη και μια βόλτα έχοντας την αγαπημένη σας μουσική στα ακουστικά θα βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς από τις 09:53 το πρωί και θα είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας βοηθώντας σας να έχετε επιτυχία στους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργεί μια μικρή σύγχυση σε σχέση με το πώς πρέπει να προσεγγίσετε ένα μελλοντικό σας στόχο ή μπορεί να αναζητάτε τους ιδανικούς συνοδοιπόρους στον στόχο σας αυτό και να μην είστε ευχαριστημένοι με τίποτε. Από την άλλη, η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε πρακτικά ζητήματα. Είναι μια μέρα που ευνοεί τη δημιουργία, τις έξυπνες ιδέες που εφαρμόζοντας τες θα μπορέσετε να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο έργο που κάνετε. Εξαιρετική βραδιά για μια έξοδο με φίλους, για να απολαύσετε τέχνη, σινεμά, θέατρο ή μια συναυλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τις 09:53 το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και των υποχρεώσεων σας. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο τομέας των επαγγελματικών, όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους, αλλά με μια σχετική αγωνία. Αρκετά ανήσυχοι μπορεί να είστε και για θέματα που αφορούν στην υγεία.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, με τον Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας σάς ενθαρρύνει να βρείτε μια δουλειά την οποία θα κάνετε με κέφι, αλλά θα σας γεμίζει κιόλας δημιουργικά. Κι εδώ δεν μπορεί να υπάρχουν εκπτώσεις ούτε στη μια πλευρά ούτε στην άλλη. Από την άλλη, αυτό το τρίγωνο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να έχετε περισσότερη έμπνευση και να κάνετε ακόμη και μια ρουτινιάρικη εργασία να είναι πιο δημιουργική. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο κάποιος να προσέξει στον χώρο που δραστηριοποιείστε τα ταλέντα σας σήμερα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ