Όταν η Καμάλα Χάρις συνάντησε την Μπριζίτ Μακρόν: Τα outfits, τα γέλια, οι αγκαλιές (φωτό & βίντεο)

Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας σαν καλές φίλες

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις αναχώρησε την Τρίτη για το Παρίσι στο πλαίσιο πενθήμερου ταξιδιού της, με το οποίο ελπίζει να εδραιώσει τη συμφιλίωση μεταξύ των δύο χωρών μετά την κρίση που υπέστη η σχέση τους λόγω ενός συμβολαίου για την πώληση υποβρυχίων στην Αυστραλία.

Η διάρκεια της επίσκεψής της, από τις 9 ως τις 13 Νοεμβρίου, υπογραμμίζει την επιθυμία του Λευκού Οικου να γυρίσει σελίδα μετά την ανακοίνωση της νέας αμυντικής συμφωνίας (AUKUS) μεταξύ των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και της Βρετανίας, μετά τη σύναψη της οποίας η Καμπέρα ακύρωσε ένα συμβόλαιο αγοράς υποβρυχίων από τη Γαλλία, προτιμώντας τις ΗΠΑ.

REUTERS POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

REUTERS POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

REUTERS POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συνατήθηκε με την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στις 10 Νοεμβρίου, ενώ Στις 11 Νοεμβρίου, «ημέρα των βετεράνων» στις ΗΠΑ, η Χάρις συμμετείχε σε τελετές με την ευκαιρία της επετείου της ανακωχής του 1918, οπότε τερματίστηκε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

 

Την ίδια ημέρα ήταν παρούσα στο Φόρουμ του Παρισιού για την Ειρήνη το οποίο διοργανώνει ο Μακρόν, ενώ σήμερα 12 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της η Καμάλα Χάρις μαζί με τον σύζυγό της Doug Emhoff βρέθηκαν  το βράδυ της Πέμπτης, μαζί με τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και την γυναίκα του Μπριζίτ στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος.

Να σημειωθεί ότι στο δείπνο συμμετείχαν πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε.

Photo: Twitter

REUTERS POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

REUTERS POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

REUTERS POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

REUTERS POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας και η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έδειχναν πολύ φιλικές μεταξύ τους χομογελώντας και αγκαλιάζοντας η μια την άλλη.

Για την περίσταση η Καμάλα Χάρις επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι  συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο, ενώ η  Μπριζίτ Μακρόν έδειχνε πολύ κομψή με το άσπρο φόρεμά της με μαύρα σχέδια στο τελείωμα το οποίο και έβαλε με ένα μαύρο μαντήλι.

Κρατούσε επίσης μια μικρή τσάντα - φάκελο σε μπλε τόνους. Ακόμα συνδύασε το outfit της με μαύρα τακούνια αλλά και ένα φανταστικό δαχτυλίδι.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ