Εύα Μπουντούρη: Βασανιστικά ερωτήματα για τον θάνατο της - «θα αναζητηθούν ευθύνες» (βίντεο)

Έπεσε σε κώμα μετά από χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και δεν επανήλθε...

 Ο θάνατός της ραδιοφωνικής παραγωγού Εύας Μπουντούρη, στα 40 της χρόνια, προκαλεί θλίψη σε στενούς συγγενείς, που ζητούν απαντήσεις σε μια σειρά από βασανιστικά ερωτήματα.

Η Εύα Μπουντούρη έπεσε σε κώμα μετά από χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και δεν επανήλθε στη ζωή. Με τους δικούς της ανθρώπους που θρηνούν να ζητούν να μάθουν τι έφταιξε και η ραδιοφωνική παραγωγός, άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο.

Η Εύα Μπουντούρη έφυγε πριν προλάβει να μεγαλώσει. Μετά από μάχη 15 ημερών των γιατρών να την επαναφέρουν από το κώμα λύγισε, με τους δικούς της ανθρώπους να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της ξεκίνησε πριν από λίγο διάστημα όταν η 40χρονη διαγνώστηκε με ανεύρυσμα. Με προτροπή του γιατρού της συμφώνησε να χειρουργηθεί, αλλά μετά την επέμβαση δεν επανήλθε ποτέ.

Όπως λένε στο Mega άνθρωποι από το περιβάλλον της, η 40χρονη δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό από το ανεύρυσμα. Δεν είχε παραπονεθεί και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα που να την κάνει να ανησυχήσει. Έπρεπε όμως να χειρουργηθεί ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον, όπως της είπε ο γιατρός της.

«Είμαστε όλοι σα χαμένοι. Είναι από τις στιγμές που προσπαθείς να ισορροπήσεις μέσα σου τον πόνο, τον θυμό, την απορία, την αγωνία. Υπερτερεί ο πόνος για την ώρα» ανέφερε,ο θείος της Εύας Μπουντούρη.

«Σίγουρα ζητάμε όλοι κάποιες απαντήσεις, δεν αφήνεις έτσι τον άνθρωπό σου να φύγει χωρίς να ψάξεις να βρεις την αιτία. Σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες. Πρώτα να καταλάβουμε τι έγινε και μετά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ