Η βασίλισσα Λετίσια με πολύχρωμο, φθινοπωρινό look: Απίθανο φόρεμα, φούξια τσάντα & γόβες (φωτό & βίντεο)

Πάντα σικάτη

Άλλη μια κομψή εφάνιση έκανε η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας που μας έδειξε πως να φορέσουμε χρώμα μέσα στο φθινόπωρο.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε προήδρευσε στην εκδήλωση του Ιδρύματος BBVA Microfinance (FMBBVA) «Connected for digital opportunities» (συνδεδεμένοι για ψηφιακές ευκαιρίες).

Φωτογραφίες: Twitter

Στο event συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της BBVA Carlos Torres Vila, η αναπληρώτρια διοικητής της Τράπεζας της Ισπανίας Margarita Delgado και ο Γενικός Διευθυντής του BBVA Microfinance Foundation, Javier M. Flores. 

Για την περίσταση λοιπόν η πρώην δημοσιογράφος φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα από το brand Michonet. Ήταν μακρυμάνικο και έφτανε μέχρι λίγο πιο κάνω από τον αστράγαλο, ενώ στην μέση της είχε προσθέσει μια λεπτή μωβ ζώνη που ταίριαζε απόλυτα με τα χρώματα του ρούχου της.

Η πάντα σικάτη, βασίλισσα της Ισπανίας και μητέρα της διαδόχου πριγκίπισσας Λεονόρ και της πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφίας δεν «φοβήθηκε» να προσθέσει λίγο ακόμα χρώμα στο ήδη «ζωηρό» look της.

Ειδικότερα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με φούξια τσάντα Carolina Herrera, που είναι άλλωστε και από τις αγαπημένες της σχεδιάστριες και ασορτί γόβες της ίδιας μάρκας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ