Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την πριγκίπισσα Σαρλίν: Το διαμέρισμα πάνω από εργοστάσιο, η μυστηριώδης ασθένεια (βίντεο)

Μπορεί να μην μείνει στο παλάτι

Νέα "βόμβα" για το πριγκιπάτο του Μονακό. Μετά την επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν και τις φωτογραφίες επανένωσή της με τον Αλβέρτο, τώρα, νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι ίσως δεν μείνει στο παλάτι μαζί του!

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του Αλβέρτου και μητέρα των δίδυμων παιδιών τους επέστρεψε πρινα από λίγες ημέρες στο πριγκιπάτο, μετά από έξι μήνες παραμονής της στη Νότια Αφρική.

Ωστόσο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης μπορεί να μην μένει με τον Αλβέρτο, ενώ δεν σκοπεύει να ξαναρχίσει αμέσως τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η Chantell Wittstock, κουνιάδα της πριγκίπισσας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσων για το  φιλανθρωπικό της Ίδρυμα στη Νότια Αφρική, είπε ότι είναι «ασαφές» το εάν η πριγκίπισσα θα ζήσει στο παλάτι, ενώ πρόσθεσε ότι η η επιστροφή της Σαρλίν στις επίσημες υποχρεώσεις της, είναι κάτι το οποίο εξαρτάται από την ανάρρωσή της, από μια μυστηριώδη ασθένεια.

Τον Ιανουάριο, πριν φύγει για την γενέτειρά της η πριγκίπισσα έμενε σε ένα απλό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πάνω από ένα παλιό εργοστάσιο σοκολάτας περίπου 300 μέτρα μακριά από το παλάτι.

Τώρα λοιπόν πιστεύεται ότι μπορεί να επιστρέψει σε αυτό το σπίτι και να μείνει εκεί ή «μάλλον θα μετακινείται μεταξύ των δύο, ανάλογα με το που νιώθει άνετα» σύμφωνα με την κουνιάδα της.

Υπενθυμίζεται ότι η  Σαρλίν πέρασε μήνες χωρίς την οικογένειά της, στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ ανάρρωνε από τη χειρουργική επέμβαση που έκανξε μετά από λοίμωξη ΩΡΛ. Μέσα σε αυτούς τους μήνες φήμες περί χωρισμού έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τον Αλβέρτο βέβαια να τις διαψεύδει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royaltyandprotocol

Ωστόσο οι αποκαλύψεις σχετικά με το που θα μείνει αναμένεται να ρίξουν νέα σκιά στην σχέση εκείνης και το γιου της Grace Kelly.

Πριν λίγες ημέρες στη σελίδα της Σαρλίν στο Instagram ανέβηκε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε αγκαλιά με τον άντρα της και τα 6χρονα πριγκιπόπουλά τους, Γκαμπριέλα και Ζακ.

Ωστόσο όπως σημειώνει η Daily Mail η επανένωσή τους αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από τους σχολιαστές, εν μέσω των εικασιών για την κατάσταση του γάμου των Γκριμάλντι.

Ερωτηθείσα εάν η πριγκίπισσα θα επέστρεφε τώρα στη συμφωνία που είχε το ζευγάρι πριν την αναχώρησή της, η κυρία Wittstock, η οποία είναι παντρεμένη με τον αδερφό της πριγκίπισσας Sean, ο οποίος με την σειρά του είναι στο διοικητικό συμβούλιο του φιλανθρωπικού της ιδρύματος, είπε: «Ω, δεν ξέρουμε ακόμα. . Μάλλον θα μετακινείται μεταξύ των δύο, όπου νιώθει άνετα.

Και τίποτα από αυτά δεν είναι ακόμη σαφές πού θα εγκατασταθεί ή κάτι τέτοιο. Θέλω να πω, μόλις επέστρεψε, οπότε όλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν.  Οπότε θα δούμε πού θα εγκατασταθεί.» Και πρόσθεσε: «Αλλά θα είναι με τον σύζυγό της και τα παιδιά της».

Όσον αφορά την επιστροφή της στις δημόσιες υποχρεώσεις της η κουνιάδα της Σαρλίν φάνηκε εξίσου διφορούμενη, λέγοντας: «Θα το κάνει - αν όλα πάνε καλά, αν σίγουρα εξακολουθεί να θεραπεύεται και να αναρρώνει. Αυτό δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Το κύριο μέλημά της είναι να περάσει χρόνο με τα παιδιά και την οικογένειά της».

Την ίδια ώρα  πολλοί ανησυχούν για την υγεία της Σαρλίν, μετά τις φωτογραφίες που την δείχνουν πολύ αδύναμη. «Χαιρόμαστε που την έχουμε πίσω, αλλά δεν φαίνεται καλά και νιώθουμε ότι δεν έχουμε ακόμη την πλήρη εικόνα», είπε ένας ιδιοκτήτης καφέ στο Μονακό.

Αρκετοί κάτοικοι που ζούσαν στα στενά μεσαιωνικά σοκάκια του Μονακό Βιλ επιβεβαίωσαν στη MailOnline ότι πριν φύγει για τη Νότια Αφρική, η Σαρλίν περνούσε τον περισσότερο χρόνο της έξω από το Παλάτι στο διαμέρισμα πάνω από το εργοστάσιο σοκλάτας.

«Την βλέπαμε συχνά έξω από το παλάτι και συνήθως ήταν μόνη ή με σωματοφύλακα», είπε μια πηγή, «αλλά δεν ήταν ποτέ με τον Αλβέρτο - ήταν προφανές ότι προτιμούσε να περνάει τον περισσότερο χρόνο της στο διαμέρισμα και όχι στο παλάτι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @magazin.high.society

Μια άλλη πηγή από το Μόντε Κάρλο που γνωρίζει καλά το ζευγάρι είπε στη MailOnline: «Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει όλη η αυτή η τριβή και να τεθεί τέλος στις εικασίες για τον γάμο τους είναι να επιστρέψει η Σαρλίν με περηφάνια στο Παλάτι και να αρχίσει να ζει σαν μια σωστή πριγκίπισσα».

Το διαμέρισμα στο οποίο αναμένεται τώρα να γυρίσει η σύζυγος του Αλβέρτου είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την αδερφή του πρίγκιπα, την πριγκίπισσα Στεφανία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ