Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορεί να είμαστε πιο ανήσυχοι νοητικά, σε φάση υπερδραστηριοποίησης

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Κι εκεί που πάμε να ησυχάσουμε κάπως, έρχεται μια όψη που μας τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια μας δημιουργώντας πάλι αστάθεια. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού το Σάββατο μάς επηρεάζει σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας τάση για περισσότερο άγχος, απότομη αλλαγή πλάνων, μικρές, αλλά ενοχλητικές καθυστερήσεις ή προβλήματα που δεν τα περιμένουμε.

Μπορεί να είμαστε πιο ανήσυχοι νοητικά, σε φάση υπερδραστηριοποίησης και η τάση είναι να αναλαμβάνουμε περισσότερα από αυτά που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο η αντίθεση Ερμή-Ουρανού επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας, φέρνοντας ίσως κάποια απρόοπτα πιθανώς όμως όχι άσχημα. Μπορεί δηλαδή να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό ζήτημα και μάλιστα μπορεί να μην την περιμένατε. Φυσικά θα είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα ιδιαίτερα σε on-line αγορές. Μην βιάζεστε να αγοράσετε κάτι αν δεν έχετε δει σωστά τις χρεώσεις. Γενικότερα προστατεύστε τις κάρτες σας και αποφύγετε ηλεκτρονικές συναλλαγές, ειδικά αν σας φαίνεται κάτι ύποπτο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν ξέρω αν προλαβαίνετε ταχύρρυθμα διαλογισμού ή έστω πώς να ηρεμείτε τον εγκέφαλο σας όταν υπερλειτουργεί και δεν μπορείτε ακόμη κι εσείς οι χαλαροί και ψύχραιμοι του ζωδιακού να έχετε υπομονή με τους άλλους. Ειδικά το Σάββατο μπορεί να τους βρίσκετε όλους ενοχλητικούς ή όντως μπορεί να σας διακόπτουν οι άλλοι συνέχεια με ένα δικό τους πρόβλημα ή γιατί απλώς κάτι θέλουν να σας πουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού το Σάββατο, ακριβώς γιατί επηρεάζει τους ψυχολογικούς οίκους στο ωροσκόπιο σας, μπορεί να σας κάνει εξαιρετικά ανήσυχους ή μπορεί να έχετε ένα τρομερό άγχος, όχι απαραίτητα με αιτία, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Βέβαια για κάποιους μπορεί η αιτία να είναι θέματα δουλειάς, μια σχέση με έναν συνεργάτη που δεν μπορείτε να υποφέρετε τη συμπεριφορά του, μπορεί να είναι το πρόβλημα ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ