Ο Πρίγκιπας Ερνέστο του Αννόβερου ερωτευμένος με την Ελληνίδα Κλόντια Στυλιανοπούλου - Ακόμη παντρεμένος με την Καρολίνα του Μονακό

Οι δυό τους εθεάθησαν πολλές φορές στην Μαδρίτη... 

Ο γοητευτικός πρίγκιπας του Αννόβερου φημίζεται για τις κατακτήσεις του, αλλά σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως πρώην σύζυγός της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό.

Με την όμορφη θλιμμένη γαλαζοαίματη του πριγκιπάτου δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο, αν και χώρισαν το 2009 ενώ έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη την Αλεξάνδρα, 22 ετών σήμερα που ζει με τη μητέρα της.

Βλέποντας τον Ερνέστο (Ernst August) θα έλεγε κανείς αμέσως - ο λύκος και αν εγέρασε - δεν το βάζει κάτω. 

 

Πράγματι η νέα κατάκτηση του Γερμανού πρίγκιπα είναι η Κλόντια Στυλιανοπούλου, ελληνικής καταγωγής αφού ο πατέρας της είναι ο έλληνας πρέσβης Μιχάλης Στυλιανόπουλος

Μάλιστα στον γάμο της μητέρας της Pitita Ridruejo με τον Μιχάλη Στυλιανόπουλο ήταν παρόντες ο τότε βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος και η βασίλισσα Σοφία.

Ο Prince Ernst August του Hanover & Duke του Brunswick της δυναστείας που έχασε τον θρόνο το 1866 είναι πλέον ερωτευμένος με την 47χρονη γλύπτρια ελληνικής καταγωγής, η οποία έχει δύο δικά της παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Το ζευγάρι περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και δείχνει να απολαμβάνει κρίνοντας από τα χαμόγελα στις δημόσιες εμφανίσεις τους, ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ