Φρίκη στα Τρίκαλα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον 29χρονο αστυνομικό - ''Με πείραξε ο μπαμπάς'', είπε η 4χρονη (βίντεο)

Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους... 

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον 29χρονο αστυνομικό ο οποίος συνελήφθη επειδή ασελγούσε στο ίδιο του το παιδί. 

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό ο 29χρονος συνελήφθη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

 

 

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία της συζύγου του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομική υπηρεσία της περιφέρειας.Η σύλληψη του αστυνομικού έγινε από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων.

Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ, είχαν στα χέρια τους καταγγελία από την πρώην σύζυγο του αστυφύλακα και έτσι μετά από σχετικό ένταλμα , έφτασαν στη σύλληψη του.

 

 

Συγκεκριμένα κατηγορείται για «αποπλάνηση παιδιών» και «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 και 345 του Ποινικού Κώδικα

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Με πείραξε ο μπαμπάς είπε η μικρούλα 

Να σημειώσουμε πως ο αστυφύλακας είναι σε διάσταση με την γυναίκα του και είχε πάρει την μικρή για λίγες ημέρες. Όταν το παιδί επέστρεψε σπίτι, η μητέρα είδε πάνω στο σωματάκι του κάποια σημάδια και το πήγε στο νοσοκομείο.

«Με πείραξε ο μπαμπάς». Με αυτά τα λόγια φέρεται να αποκάλυψε το τετράχρονο κοριτσάκι, τον εφιάλτη που φέρεται να έζησε στα χέρια του πατέρα της- αστυνομικού στα Τρίκαλα.

Οι αστυνομικοί αφού πήραν την έγκριση, πήραν κατάθεση από το παιδί, παρουσία παιδοψυχολόγου- αστυνομικού.

Η μικρούλα που κρατούσε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο αστυνομικός την είχε κακοποιήσει και μάλιστα η μία φορά ήταν όταν την είχε πάρει μαζί του στις διακοπές που είχαν κάνει στην Κρήτη

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ