Μύκονος: Η Heidi Klum μαγεμένη από την ανατολή του ηλίου - ποζάρει ημίγυμνη (φωτό & βίντεο)

Βρίσκεται στο νησί των ανέμων για τα γυρίσματα του γερμανικού Netx Top Model

Μια φωτογραφία της με φόντο την ανατολή του ηλίου από την Μυκόνο, ανέβασε στο Instagram η Heidi Klum, η οποία και βρίσκεται στο νησί των ανέμων για τις ανάγκες του γερμανικού Next Top Model.

Στην εικόνα που μοιράστηκε με τους 8.8 εκατομμύρια followers της, την βλέπουμε, μετά το μπάνιο, να ποζάρει τόπλες, ενώ στην ανάρτησή της γράφει «ανατολή του ηλίου στη Μύκονο, είναι τόσο όμορφη».

Photo: Instagram

Σημειώνεται ότι το γερμανικό Next Top Model θα προβληθεί για 17η σεζόν στην γερμανική τηλεόραση. Η εντυπωσιακή Klum βρίσκεται από το 2006 στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής την οποία παρακολουθούν σταθερά από δύομισι έως τρία εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η 48χρονη καλλονή από την Γερμανία δεν είναι ωστόσο μόνη στη Μύκονο, αφού μαζί της είναι και ο 32χρονος σύζυγός της Tom Kaulitz.

Μάλιστα στο Insgtagram  της έχει αναρτήσει και βίντεο από τα γυρίσματα της εκπομπής, σε ένα από τα οποία βρίσκεται μαζί με τον καλό της μέσα σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Σε άλλη ανάρτηση τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί, ενώ παράλληλα του μαθαίνει πως να περπατά σαν μοντέλο.

Δείτε το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Το topmedel εντοπίστηκε ακόμα από την κάμερα του Mykonos Live TV στο Jackie O’ Beach Club & Restaurant όπου και πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για το ριάλιτι μόδας.

Ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα του Βρετανού σχεδιαστή Christian Cowan με φτερά στρουθοκάμηλου στα χέρια όλα σε φούξια απόχρωση και συνδυασμένα με ασορτί ψηλοτάκουνες μπότες, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της και να κλέψει την παράσταση από τις διαγωνιζόμενες.

 

 

Η δοκιμασία για τα επίδοξα μοντέλα είχε αέρα από τα 70’s και τα 80’s και περιλάμβανε πασαρέλα με λαμέ ρούχα γύρω από την πισίνα του κλαμπ όπου υπήρχαν διάσπαρτες ντισκομπάλες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Στο διάλειμμα του γυρίσματος η Heidi “ανέβασε” δύο φωτογραφίες στο Instagram με την φούξια δημιουργία που φορούσε εισπράττοντας χιλιάδες likes.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ