Ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα μας κάνει να νιώθουμε τυχεροί κι από την άλλη μπορεί να «φουσκώσει» την ανησυχία μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο. Αυτή η όψη έχει δυο αναγνώσεις. Από τη μια μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και να νιώθουμε τυχεροί κι από την άλλη μπορεί να «φουσκώσει» την ανησυχία μας, να μας κάνει να αντιδρούμε υπερβολικά, να θεωρούμε ως δεδομένα πολλά πράγματα και να γινόμαστε λίγο αλαζονικοί στη συμπεριφορά μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας και το στοίχημα για σας σήμερα είναι να απολαύσετε τη μέρα και να μην πιεστείτε για πολλά πράγματα. Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε στον εαυτό μας προβλήματα, λες κι αποφασίζει για το πρόγραμμα μας κι αυτά που θα κάνουμε κάποιος άλλος για μας. Μην βάζετε χρονικούς περιορισμούς στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν κάποιες μέρες που οι πιέσεις είναι αναπόφευκτες είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν όμως προσπαθήσετε να τους ευχαριστήσετε όλους, στο τέλος θα δυσαρεστήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Η πορεία της Σελήνης στον Κριό και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άτονοι, χωρίς ενέργεια ή μπορεί να βγάζουν στην επιφάνεια περισσότερο άγχος και στρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα πολυάσχολη μέρα για σας είναι η Δευτέρα με πολλά να πείτε και να πράξετε, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και πολλά απρόοπτα και αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή λίγη γκρίνια παραπάνω στη δουλειά. Με κάποιο τρόπο θα αποσπούν την προσοχή σας διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα και δεν σας αφήνουν να εστιάσετε σε όλα αυτά που έχετε να ολοκληρώσετε

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ