Ο παράδεισος της Britney Spears είναι στη Χίο! Φωτογράφος ένας Έλληνας καθηγητής, ο Ερμής Ανάργυρος Αυγουστίδης (φωτό)

Ένα ελληνικό όνομα «κρύβεται» πίσω από την φαναστική αυτή εικόνα

Μια φανταστική φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η Britney Spears, που βρήκε τον παράδεισο στο φανατστικό κλικ του Ερμή Ανάργυρου Αυγουστίδη.

Το eirinika βλέποντας το post της pop star παρατήρησε ότι ένα ελληνικό όνομα «κρύβεται» πίσω από την φαναστική αυτή εικόνα στην οποία βλέπουμε ένα άδειο παγκάκι μποστά στη θάλασσα και στο βάθος τον ορίζοντα, τα σύννεφα στον ουρανό αλλά και ένα παλιό καράβι.

Photo: Instagram.britneyspers - credits: @avgoustidisermis

Πρόκειται για μια φωτογραφία από την Χίο, ενώ η Spears γράφει στην ανάρτησή της «Ποια είναι η δική σας εκδοχή για τον παράδεισο; φωτό από @avgoustidisermis».

Ψάχνοντας λοιπόν στον λογαρισμό του στο Instagram είδαμε ότι καλλιτέχνης ο Αυγουστίδης είναι ζωγράφος, μουσικός, φωτογράφος, ποιητής, ενώ παράλληλα δημιουργεί και ταινίες. Στη σελίδα του, αλλά και στο site του θα βρει κανείς απίθανες φωτογραφίες - έργα τέχνης, ενώ επίσης είναι και καθηγητής Καλλιτεχνικών στη Χίο.

Μάλιστα το 2016, με την επίβλεψή του μαθητές του 2ου Γυμνασίου Χίου είχαν δημιουργήσει την πολυβραβευμένη ταινία για την προσφυγιά και τον ξεριζωμό, με τίτλο "Η Προσευχή" γυρισμένη με drone. 

Στο site του διαβάζουμε για εκείνον ότι: «Ο Ερμής Ανάργυρος Αυγουστίδης είναι ζωγράφος, φωτογράφος, μουσικός, ποιητής, κινηματογραφιστής με πολλά βραβεία.

Όλες οι φωτογραφίες του με τα τοπία είναι γεμάτες με το φως της φύσης, συναισθήματα και πλούσιες σε αισθήματα που ο άνθρωπος δεν μπορεί να παρατηρήσει με γυμνό μάτι.

Αυτή η μοναδική εμπειρία συνδυάζει το πέρασμα στο μέλλον, το παλιό με το νέο, τη θλίψη, τα όνειρα μέσα από μια σουρεαλιστική αυθεντική παρουσίαση. Τα σύννεφα και ο ουρανός είναι τα αγαπημένα του στοιχεία. Τα χρώματα περιγράφουν τα επίπεδα των εικόνων του».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ