Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν θα συμμετέχει στους εορτασμούς για την Εθνική Γιορτή του Μονακό - Τι συμβαίνει;

Μήπως η υγεία της δεν της το επιτρέπει; 

H πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε πριν μια εβδομάδα στο σπίτι της μετά από έξι μήνες παραμονής της στη Νότια Αφρική.

Κατά την επιστορφή της φωτογραφίες με την επανένωσή της με τον Αλβέρτο, αλλά και τα δίδυμα παιδιά τους, κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

 Eric Mathon / Palais princier

Ωστόσο λίγες ημέρες μετά δημοσίευμα της Daily Mail  ανέφερε ότι η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης μπορεί να μην μένει με τον Αλβέρτο, ενώ δεν σκοπεύει να ξαναρχίσει αμέσως τις δημόσιες εμφανίσεις της.

 

Η Chantell Wittstock, κουνιάδα της πριγκίπισσας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσων για το  φιλανθρωπικό της Ίδρυμα στη Νότια Αφρική, είπε ότι είναι «ασαφές» το εάν η πριγκίπισσα θα ζήσει στο παλάτι, ενώ πρόσθεσε ότι η η επιστροφή της Σαρλίν στις επίσημες υποχρεώσεις της, είναι κάτι το οποίο εξαρτάται από την ανάρρωσή της, από μια μυστηριώδη ασθένεια.

Τον Ιανουάριο, πριν φύγει για την γενέτειρά της η πριγκίπισσα έμενε σε ένα απλό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πάνω από ένα παλιό εργοστάσιο σοκολάτας περίπου 300 μέτρα μακριά από το παλάτι.

Τώρα λοιπόν πιστεύεται ότι μπορεί να επιστρέψει σε αυτό το σπίτι και να μείνει εκεί ή «μάλλον θα μετακινείται μεταξύ των δύο, ανάλογα με το που νιώθει άνετα» σύμφωνα με την κουνιάδα της.

Υπενθυμίζεται ότι η  Σαρλίν πέρασε μήνες χωρίς την οικογένειά της, στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ ανάρρωνε από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε μετά από λοίμωξη.

Μέσα σε αυτούς τους μήνες φήμες περί χωρισμού έχουν δει το φως της δημοσιότητας με τον Αλβέρτο βέβαια να τις διαψεύδει.

 

 

 

 

 

Ωστόσο νέες ανακοινώσεις που έκανε το Παλάτι, δημιουργούν απορίες για το τι μπορεί να συμβαίνει με την Πριγκίπισσα. Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως η Σαρλίν δεν θα συμμετέχει στους εορτασμούς για την Εθνική Επέτειο του Μονακό που πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ