Η εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση της 51χρονης Claudia Schiffer: Floral φόρεμα, δερμάτινες μπότες (φωτό)

Στην πρεμιέρα του Silent Night

Η Claudia Schiffer εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του Silent Night στο Everyman Cinema του Λονδίνου.

Το 51χρονο topmodel επέλεξε για την περίσταση ένα  Richard Quinn  floral μάξι φόρεμα με άνοιγμα στο μπορστινό μέρος και τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί.

Φωτογραφίες: Via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Είχε συνδυάσει το σύνολό της με δερμάτινες μαύρες μπότες και ένα μικρό clutch ίδιου χρώματος. Παράλληλα είχε φρόντισε να μην «φορτώσει» το outfit της με πολλά κοσμήματα.


Διακριτικό και το μακιγιάζ του μοντέλου από την Γερμανία, που μεσουράνησε στις πασαρέλες των 90s.

Πριν λίγες ημέρες με αφορμή τα 17ά γενέθλια της κόρης της η Claudia Schiffer μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της Clemmie, η οποία μοιάζει πολύ στην διάσημη μαμά της. «Νέα και γλυκιά, μόνο 17. Χρόνια πολλά  Clemmie. Ομορφη μέσα και έξω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι το μοντέλο παντρεύτηκε το 2002 τον παραγωγό  Matthew Vaughn με τον οποίο έχει αποτήσει τρια παιδιά. Τον 18χρονο  Caspar Matthew De Vere Drummond, την 17χρονη πλέον Clemmie και την 11χρονη Cosima Violet.

Λίγα λόγια για την ταινία Silent Night

Το Silent Night είναι μια παραγωγή του Matthew Vaughn των Kingsmen σε σκηνοθεσία Camille Griffin.  Η ταινία ακολουθεί τους γονείς Νελ (Κίρα Νάιτλι) και Σάιμον (Μάθιου Γκούντ) που έχουν προσκαλέσει τους στενότερους φίλους τους στο χριστουγεννιάτικο δείπνο που κάνουν στο ειδυλλιακό τους σπίτι στην αγγλική ύπαιθρο, σύμφωνα με την daily mail.

Καθώς η ομάδα μαζεύεται στο σπίτι γυρνούν στα παλιά - αλλά πίσω από όλα τα γέλια, κάτι δεν πάει καλά. Ο κόσμος έξω αντιμετωπίζει την επικείμενη καταστροφή.

Το Silent Night έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ