Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον Νίκο Αλιάγα και φόντο τον Πύργο του Άιφελ - τότε & τώρα (φωτό)

Στην πρώτη της συνέντευξη ως Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO

Δύο φωτογραφίες ανέβασε στο Instagram η Μαριάννα Β Βαρδινογιάννη, που συνόδεψε την ανάρτησή της με λίγα λόγια για την πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει, ως Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO, το 1999 στον Νίκο Αλιάγα.

«Μπροστά στον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ έδωσα την πρώτη μου συνέντευξη ως Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO το 1999, στον Νίκο Αλιάγα για την ΕΡΤ. 22 χρόνια μετά ολόκληρη η οικογένεια της UNESCO γιορτάσαμε στον ίδιο χώρο τα 75 χρόνια του Οργανισμού.

Τότε και τώρα. Δυο στιγμές-ορόσημα, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στη σκέψη μου, με την ελπίδα όλοι μαζί ενωμένοι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο» έγραψε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ενώ σε μια από τις εικόνες τους βλέπουμε μαζί με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Photo: Instagram

Στην δεύετερη φωτογραφία, η οποία είναι από την στην τελετή για τα 75 χρόνια από την ίδρυση της UNESCO βλέπουμε την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο σήμερα να ποζάρει επίσης μπροστά από το εμβληματικό μνημείο του Παρισιού.

Photo: Instagram

«Ήταν για εμένα μεγάλη τιμή να είμαι παρούσα στην τελετή για τα 75 χρόνια από την ίδρυση της UNESCO. Μια συγκινητική τελετή στην οποία έδωσαν το «παρών» Αρχηγοί Κρατών και κορυφαίες προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και συνεργασίας.

Μέσα από αυτή την εκδήλωση τα λόγια του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτακη για επιστροφή των Γλυπτών του Παρθένωνα στην χώρα μας ήχησαν σε ολόκληρη την οικουμένη.

Η επιστροφή των Γλυπτών μας είναι ένας ιερός σκοπός που ξεπερνά τα εθνικά σύνορα και αφορά τον παγκόσμιο πολιτισμό μας, στον οποίο έχω αφιερώσει μεγάλο μέρος της δράσης μου. Η σημερινή ημέρα αποτελεί ένα σπουδαίο ορόσημο στην κοινή αυτή εθνική μας προσπάθεια» έγραψε σε άλλη ανάρτησή της για την τελετή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ