To Rolling Stone μίλησε με 55 γυναίκες για το ''τέρας'' Marilyn Manson: Τις κλείδωνε, τους στερούσε τροφή, ύπνο, τους προκαλούσε ηλεκτροπληξία, τις μαστίγωνε, τις βίαζε

Ένα κολαστήριο το σπίτι του... 

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε το περιοδικό Rolling Stone για τον Αμερικανό τραγουδιστή Marilyn Manson. 

Να σημειώσουμε πως σε βάρος του καλλιτέχνη  εκκρεμούν τρεις μηνύσεις και δεκάδες καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση. 

 

 

 

To άρθρο με όνομα «Το τέρας που κρυβόταν σε κοινή θέα» μιλάει για τις την «κρυφή» ζωή του τραγουδιστή, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Brian Warner.

Μάλιστα το διαμέρισμα του διάσημου ροκ σταρ, το χαρακτηρίζουν ως «μαύρο ψυγείο» και «αποθηκευτικό χώρο για κρέατα», καθώς ο Μάνσον δεν επιτρέπει η θερμοκρασία στον χώρο του να ξεπερνά ποτέ τους 15 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Στο πλαίσιο της έρευνας, που διήρκεσε εννέα μήνες, οι συντάκτες του Rolling Stone μίλησαν με περισσότερους από 55 ανθρώπους που έχουν γνωρίσει τον Marilyn Manson, ανάμεσά τους κάποιες από τις γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλική ή ψυχολογική κακοποίηση, όπως η ηθοποιός 'Εσμε Μπιάνκο που έπαιξε στη σειρά Game of Thrones.

 

 

Στο διαμέρισμά του έκρυβε  τσεκούρια, μαστίγια, σβάστικες και πορνό.

Μία δεκαετία πριν ο Manson νοίκιασε ένα διαμέρισμα πάνω από μία κάβα στο West Hollywood. Ο προηγούμενος ένοικος ήταν μία εταιρεία ηχογράφησης που είχε στήσει ένα δωμάτιο με ηχομόνωση για επαγγελματικά μουσικά πρότζεκτ.

Ο χώρος αυτός χρησιμοποιήθηκε από τον μουσικό για να κελί. Σε αυτόν φυλακίζονταν οι γυναίκες όταν ήταν άτακτες και έπρεπε να τιμωρηθούν. Μάλιστα, του είχε δώσει και όνομα. Λεγόταν «bad girls room».

 

 

Η Ashley Morgan Smithlin, που έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον Manson αποκαλύπτει ότι την κρατούσε δεμένη σε αυτό το δωμάτιο και καλλιεργούσε την ιδέα ότι πρόκειται για μία τιμωρία που της άξιζε. «Δεν είχε νόημα να παλεύεις, γιατί αυτό του άρεσε», τονίζει.

 

Διάβαστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Μαστίγωμα και ηλεκτροπληξία

Η Έσμε Μπιάνκο δηλώνει ότι συχνά την κακοποιούσε λεκτικά, της στερούσε την τροφή και τον ύπνο, την δάγκωνε, την έκοβε, της προκαλούσε ηλεκτροπληξία, τη μαστίγωνε χωρίς τη συγκατάθεσή της και τη βίαζε κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους. 

Μάλιστα η ηθοποιός λέει ότι κατά τη διάρκεια ενός τρομακτικού επεισοδίου ο τραγουδιστής έπιασε ένα τσεκούρι και την κυνηγούσε στο διαμέρισμα, ανοίγοντας τρύπες στους τοίχους.  

«Αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα για εμένα», λέει η Μπιάνκο, που του έχει κάνει μήνυση για σεξουαλική επίθεση και sex trafficking. Η ηθοποιός εξήγησε ότι ένιωθε «σε άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της». Το να φύγει, λέει «ήταν η καλύτερη προσπάθειά μου για να επιβιώσω». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ