Η Britney Spears έξω από τα δόντια: Ξέρετε τι είναι να μην έχεις cash στην τσέπη - να πάνε φυλακή όλοι & η θεούσα μαμά μου (βίντεο)

Μιλά για την ζωή της μετά την παραίτηση του πατέρα της από διαχειριστή της περιουσίας της

Η Britney Spears μιλά έξω από τα δόντια με την 39χρονη τραγουδίστρια να ανεβάζει στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται στο καθεστώς «κηδεμονίας» που έδινε στο πατέρα της το δικαίωμα να χειρίζεται όχι μόνο την περιουσία της, αλλά και ολόκληρη την ζωή της.

 Ο Τζέιμι Σπίαρς παραιτήθηκε, μετά από 13 χρόνια, από διαχειριστής της περιουσίας της και η star περιγράφει μέσα από την ανάρτησή της τα απλά πράγματα που μπορεί πλέον να χαρεί, όπως το να τραβήξει λεφτά από το ΑΤΜ. 

«Να έχω τα κλειδιά του αμαξιού μου, να βλέπω μετρητά για πρώτη φορά, να αγοράζω κεριά, να είμαι ανεξάρτητη ως γυναίκα» την ακούμε να λέει στο βίντεο.

Η ίδια συμπληρώνει ακόμα δεν είναι εδώ για να παρουσιαστεί σαν θύμα. «Έχω περάσει όλη τη ζωή μου με θύματα (...)  Είμαι μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα οπότε μόνο μπορώ να φανταστώ τι έχει κάνει το σύστημα σε αυτούς τους ανθρώπους» θα συμπληρώσει λέγοντας ότι σκοπός της είναι να βοηθήσει όσους έχουν υπάρξει «θύμα» σε κάποια κατάσταση.

Επιπλέον ευχαριστεί τους θαυμαστές της και το κίνημα #FreeBritney που κατάλαβαν τι της συνέβαινε και έβαγαλαν την ιστορία της προς τα έξω.

Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεό της η Britney Spears στρέφεται παράλληλα κατά της οικογένειάς της που ήλεγχε όλα αυτά τα χρόνια κάθε πτυχή της ζωής της. 

Επίσης γράφει ότι θα μιλήσει στην εκπομπή της Oprah για όλα αυτά. «Θα μπορούσα να κάνω μια υπόδειξη των σκέψεών μου προτού πάω και βάλω τα πράγματα στη θέση τους στην @Oprah ????‍♀️ !!!!! Εννοώ ποιος ξέρει…

Ξέρω πόσο ντροπιαστικό είναι να μοιράζομαι το γεγονός ότι δεν έχω δει ποτέ μετρητά ή δεν μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου…. αλλά ειλικρινά εξακολουθεί να μου τρελαίνει το μυαλό κάθε μέρα που ξυπνάω πώς η οικογένειά μου και το καθεστώς «κηδεμονίας» μπόρεσαν να κάνουν αυτό που μου έκαναν… ήταν αποθαρρυντικό και εξευτελιστικό !!!!

Δεν αναφέρω καν όλα τα άσχημα πράγματα που μου έκαναν για τα οποία θα έπρεπε να είναι όλοι τους στη φυλακή… ναι, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου που πηγαίνει στην εκκλησία!!!! Έχω συνηθίσει να διατηρώ την ειρήνη για την οικογένεια και να κρατάω το στόμα μου κλειστό ... αλλά όχι αυτή τη φορά ... ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ και ελπίζω να μπορέσουν να κοιτάξουν ψηλά απόψε και να ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ !!!!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ