Με κιμονό σαν γκέισες η βασίλισσα Μάξιμα & η διάδοχος της Ολλανδίας - ευαίσθητα δεδομένα, οικογενειακές στιγμές (φωτό)

Λατρεύουν η μια την άλλη και είναι δυο καλές φίλες!

Μια φανταστική φωτογραφία της βασίλισσας Μάξιμα με την μεγάλη της κόρη και διάδοχο του θρόνου, πριγκίπισσα Αμαλία έχει δημοσιευτεί στον λογαριασμό Queen Maxima στο Instagram.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του account που είναι αφιερωμένο στην σύζυγο του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρο και την οικογένειά της, πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που τραβήχτηκε τα Χριστούγεννα του 2019.

Στην εικόνα βλέπουμε τις δύο γυναίκες σε μια όμορφη προσωπική, οικογενειακή στιγμή. Είναι σαν γκέισες αφού φορούν τα πολύχρωμα κιμονό τους και ποζάρουν μαζί χαμογελαστές.

Instagram.queenmaxima@koninklijkhuis

Το post συνοδεύουν τα λόγια της 18χρονης πριγκίπισσας που λέει για την αγγαπημένη της μητέρα: «Η μητέρα που είναι ένα πραγματικό φιλαράκι για εμένα, ένας φίλος που βλέπει πως νιώθω, που είναι πάντα εκεί για μένα. Μπορώ να χορέψω μαζί της μέχρι τις έξι το πρώι, αλλά την επόμενη ημέρα μπορεί απλά να μου θυμίσει να καθαρίσω το δωμάτιό μου».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε η βιογραφία της πριγκίπισσας Αμαλίας, γραμμένη από την συγγραφέα Claudia de Breij, με αφορμή τα δέκατα όγδοα γενέθλια της πριγκίπισσας Αμαλίας, στις 7 Δεκεμβρίου 2021.

Η Claudia de Breij έγραψε το βιβλίο «Amalia» βασισμένο σε συναντήσεις που είχε με την πριγκίπισσα και πρόκειται στην ουσία για μια αντανάκλαση των συνομιλιών αυτών και μια εντύπωση της συγγραφέα. Το βιβλίο περιέχει επίσης φωτογραφίες από το ιδιωτικό αρχείο της πριγκίπισσας Αμαλίας.

 

 

Το «Αμαλία» εκδίδεται σύμφωνα με την παράδοση βιογραφιών που είχαν εκδοθεί παλαιότερα για τους διαδόχους του θρόνου με αφορμή τα δέκατα όγδοα γενέθλιά τους. Η Renate Rubinstein κυκλοφόρησε το βιβλίο «Alexander» το 1985 και η Hella Haasse το 1955 το «Portrait of Princess Beatrix».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ