Emma Watson: Η ''Ερμιόνη'' του Χάρι Πότερ της καρδιάς μας συγκινεί: ''Ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου, ο κόσμος μου όλος''

Ένα μεγάλο αφιέρωμα θα παρακολουθήσουν οι fans των ταινιών από το HBO Max.

H ηθοποιός Emma Watson, γνωστή σε όλους ως ''Ερμιόνη'' από τις ταινίες του Harry Potter, μοιράστηκε στα social media της ένα συγκινητικό μήνυμα, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την πρώτη ταινία με όνομα ' Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική Λίθος''

Μπορεί να φαίνεται σαν χθες, που βλέπαμε την πρώτη ταινία του franchise που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, κι'ομως πέρασαν 20 ολόκληρα χρόνια. 

 

 

Με αυτή την αφορμή λοιπόν, το HBO Max αποφάσισε να διοργανώσει ένα μεγάλο reunion, όπου οι πρωταγωνιστές των ταινιών θα βρεθούν μαζί για να μιλήσουν για όλα όσα έζησαν πριν από δύο δεκαετίες.

 

 

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο Ρούπερτ Γκριντ και η Έμα Γουάτσον θα βρεθούν στο πλάι του σκηνοθέτη Κρις Κολόμπους, αλλά και με άλλους συμπρωταγωνιστές τους από τις οχτώ ταινίες Harry Potter για να γιορτάσουν την επέτειο της πρώτης τους ταινίας αναφέρει το metro.

 

 

 

 

Στην ανάρτησή της η 31χρονη  Emma, έγραψε χαρακτηριστικά: '' Ο Χάρι Πότερ ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου, ο κόσμος μου όλος και η Ερμιόνη (ακόμα είναι) ο αγαπημένος μου φανταστικός χαρακτήρας όλων των εποχών.

 

 

Νομίζω ότι ένας δημοσιογράφος κάποτε είπε πόσο εκνευριστικό ήταν το γεγονός πως ανέφερα δεκάδες φορές πόσο τυχερή ήμουν που πήρα αυτόν τον ρόλο. 

Είμαι υπερήφανη όχι μόνο για το ότι όλοι οι ηθοποιοί συμβάλαμε στην δημιουργία και επιτυχία των franchise, αλλά και για τους ενήλικες που γίναμε. 

Κοιτάω τους συναδέλφους μου, τώρα και είμαι τόσο περήφανη για το τι άνθρωπος έχει γίνει ο καθένας . Είμαι περήφανη για το ότι ήμασταν ευγενικοί ο ένας στον άλλο, υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον και ότι κρατήσαμε κάτι σημαντικό''

Να σημειώσουμε πως το reunion που θα προβληθεί την 1η Ιανουαρίου του 2021 θα «πει μία μαγευτική ιστορία για το πώς πήραν ζωή οι ταινίες, μέσα από ολοκαίνουριες, σε βάθος συνεντεύξεις και συζητήσεις με το καστ», αλλά και clips που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ