Σασμός: Καλλιόπη και Αστέρης μαθαίνουν ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή; - Πλησιάζει το τέλος της Βασιλικής; (βίντεο)

Μεγάλο spoiler έδωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης... 

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ''Σασμός''. 

 

 

Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς έγινε πλέον γνωστός στην Μαρίνα και στην γιαγιά Ειρήνη. Όλα έχουν αλλάξει και τα πράγματα μπορούν να αγριέψουν από στιγμή σε στιγμή.

Άλλος ένας έρωτας όμως, παράφορος, έγινε αντιληπτός από ένα άτομο που δεν έπρεπε να το μάθει. Η Καλλιόπη έπιασε στα πράσα την Βασιλική με τον Μαθιό. Πλησιάζει το τέλος της γυναίκα του Στεφανή; 

 

 

Θα μάθουν η Καλλιόπη και ο Αστέρης ποιος πραγματικά σκότωσε τον Στεφανή; 

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 

Η Μαρίνα σώζει την Καλλιόπη όταν τη βρίσκει πεσμένη στο δρόμο, ενώ ο Μαθιός προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική. Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωράει και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Ο Διονύσης όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

 

 

Παράλληλα, η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της αναζωπυρώνονται, μέχρι να απογοητευτεί για μια ακόμη φορά.  Ο πληγωμένος της εγωισμός θα την οδηγήσει σε μία πράξη που θα σοκάρει τον Αστέρη. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή αλλά δε θέλει να το πιστέψει.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 

Η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους. Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το παιδί της πάση θυσία. Η Σεμίνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο. Ο Αντώνης προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα – Μιχάλη, σχετικά με το φόνο του Στεφανή. Η Αργυρώ κι ο Αστέρης προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα.

Η Αργυρώ αναλαμβάνει δράση, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, την ίδια στιγμή που ο παπα-Μιχάλης θα ανακαλύψει κάτι, που, αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα…

 

 

Θα μάθει ο Αστέρης ότι ο αδερφός του είναι δολοφόνος; 

Συνέντευξη στο περιοδικό "TV24" παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης και μίλησε για την τηλεοπτική Σασμός, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Αστέρης του Σασμού μίλησε για τη σχέση του με την Αργυρώ και τη Στέλλα και αποκάλυψε πώς θα αντιδράσουν αυτός και η μητέρα του όταν μάθουν την αλήθεια για τον δολοφόνο του Στεφανή, που δεν είναι άλλος από τον αδελφό του, Μαθιό.

Τι θα συμβεί όταν η Καλλιόπη και ο Αστέρης μάθουν ότι δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός;

Αυτό το κομμάτι θα είναι καταλύτης στην εξίσωση της οικογενειακής αυτής τριάδας και τις ζωές των ανθρώπων μετά. Είναι μια πληροφορία πολύ βαριά. Ο Μαθιός σκότωσε άνθρωπο της οικογένειάς του. Οι ισορροπίες θα αλλάξουν όπως και το τι πιστεύουν σε σχέση με τα πάντα, τις αξίες και τις αρχές που νόμιζαν ότι έχουν καλά στερεωμένες.

Με τον καιρό θα γίνουν πολλά και θα δούμε πώς μεταλλάσσονται όχι μόνο οι Σταματάκηδες αλλά και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες. Η αφοσίωση των ηθοποιών είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που πήρα την απόφαση να κάνω τη σειρά καθώς δουλεύουν συνάδελφοι που έχουν την ικανότητα να φτιάχνουν αυτούς τους χαρακτήρες και να τους υποστηρίζουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ