Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο ηθοποιός από την «Γη της Ελιάς» μιλά για τη ζωή του - «Φοβάμαι τη δέσμευση» (βίντεο)

Συγκινήθηκε με την μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο

Ο ηθοποιός από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», Αλέξανδρος Σκουρλέτης, μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με την Λύδια Κονιόρδου και τα στερεότυπα γύρω από τις καθημερινές σειρές.

Ακόμα μιλώντας στην «Ελένη» συγκινήθηκε με την μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο, απάντησε αν τον επηρέασε η ξαφνική δημοσιότητα, παραδέχτηκε τον φόβο του για τη δέσμευση και δηλώνει πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ούτε άσχημο, ούτε όμορφο.

«Πήγαινα σε πολλά casting και κάποια στιγμή μου είπαν ότι ενδιαφέρεται ο Ανδρέας Γεωργίου», είπε αρχικά. Επιπλέον αναφέρθηκε στην εξέλιξή του ως ηθοποιός, και όπως αποκάλυψε, έχει δει μεγάλη εξέλιξη στον εαυτό του, ωστόσο, πάντα προσπαθεί για το καλύτερο.

Στη συνέχεια μίλησε για την συνεργασία του με την Λύδια Κονιόρδου, την τηλεοπτική μαμά του, τη «Μαργαρίτα», πλέκοντας το εγκώμιό της.

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο ηθοποιό να παίζει με τη Λύδια Κονιόρδου», δήλωσε και πρόσθεσε πως θεωρεί «παλιό» ότι ένας ηθοποιός δεν πρέπει να παίζει σε καθημερινές σειρές.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός δεν είχε περιορισμούς από τους γονείς του. «Είχα ελευθερία μικρός. Δεν μου έλεγαν «πρέπει να γυρίσεις στις εννέα» ή «πρέπει να κάνεις τα μαθήματα σου».

Ακόμη σημείωσε πως στην περίοδο που ξεκίνησε ο κορωναϊός, ο πατέρας του διαγνώσθηκε με καρκίνο, κάτι το οποίο έφερε αναστάτωση στη ζωή του.

«Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου, κάπου μέσα μου ήξερα πως θα περάσει.  Ωστόσο, πρόσφατα που έκανε την εξέταση και είδαμε πως είναι καλά, έκλαψα από χαρά», είπε.

Όσο αφορά στο θέμα της δέσμευσης, τόνισε: «Φοβάμαι τη δέσμευση. Από το να έχω μια σχέση και να πιέζομαι, καλυτέρα να είμαι ελεύθερος».

Για τα θετικά σχόλια που έχει ακούσει για την φωνή του, απάντησε πως έχει ακούσει πολύ ωραία σχόλια, και συμπλήρωσε πως θα ήθελε να κάνει εκφωνήσεις.

«Θα ήθελα να λέω το σήμα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ