Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H ημέρα σας βάζει σε δημιουργική διάθεση σχετικά με τα επαγγελματικά σας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Αύριο Παρασκευή ολοκληρώνεται η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος του Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού κι οπωσδήποτε, καθώς πλησιάζουμε την έκλειψη, η επιρροή της θα δυναμώνει κι η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα έντονη.

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Ταύρο, σχηματίζοντας αντίξοες όψεις με τον Άρη, τον Ουρανό, τον Ερμή και μια θετική με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μια αρκετά ασταθή ατμόσφαιρα. Η κύρια όψη της μέρας είναι το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη έρχεται με νοσταλγική διάθεση, καθώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τριγώνου και σας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους ανακινώντας μνήμες από το παρελθόν. Ίσως είναι η καταλληλότερη μέρα για να δείτε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, έναν αγαπημένο φίλο-η που έχετε καιρό να δείτε ή ακόμη και να διαθέσετε μερικές ώρες που απλά θα τις αφιερώσετε στο να χαλαρώσετε από τις καθημερινές εντάσεις ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή βλέποντας μια σειρά ή μία ταινία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αύριο το πρωί ολοκληρώνεται η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης του Νοεμβρίου στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο του Σκορπιού και φυσικά η επιρροή της εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μάλιστα η ένταση γίνεται ακόμη πιο αντιληπτή όσο πλησιάζουμε την αυριανή μέρα και ειδικά απόψε το βράδυ.

Σήμερα έχουμε όμως μια πιο γλυκιά όψη ως αντίβαρο σε όλη την κατάσταση, καθώς ο Ερμής από τον Σκορπιό συναντά σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα, μια όψη που ενισχύει τη διαίσθηση σας και σας κάνει και πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αύριο ολοκληρώνεται η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, σε ένα ζώδιο που τουλάχιστον για το δικό σας δεν είναι τόσο δυσαρμονικό, μάλλον ουδέτερο. Η επιρροή της φυσικά εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αλλά σήμερα το βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη.

Σήμερα όμως το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σάς βάζει σε δημιουργική διάθεση σχετικά με τα επαγγελματικά σας και μπορεί να έχετε ωραίες ιδέες για να ενισχύσετε τη δουλειά και την καριέρα σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ