Story of the Day: O μυστηριώδης θάνατος της Christy Giles - Η μητέρα της πιστεύει ότι την βίασαν πριν τη σκοτώσουν (φώτο -βίντεο)

Άγνωστοι άνδρες με κουκούλες πέταξαν την Christy Giles και τη φίλης έξω από δύο διαφορετικά νοσοκομεία του Λος Άντζελες - Η φίλη της άτυχης κοπέλας νοσηλεύεται σε κώμα και δεν έχει ελπίδες να ζήσει 

Ο σύζυγος της Christy Giles , Jan Cillieres, πιστεύει ότι νάρκωσαν τη γυναίκα του και τη φίλη της , Hilda Marcela, πριν τις πετάξουν έξω από δύο διαφορετικά νοσοσοκομεία του Λος Άντζελες. 

Το άψυχο σώμα της Christy Giles βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο της Νότιας Καλιφόρνια στο Κάλβερ Σίτι του Λος Άντζελες το Σάββατο.

 

 

Η 24χρονη Christy,  μοντέλο, και η φίλη της, σχεδιάστρια Hilda Marcela Cabrales-Arzola, εθεάθησαν τελευταία φορά την Παρασκευή μετά από ένα πάρτι σε αποθήκη στο Λος Άντζελες.

Ενώ ήταν στο πάρτι, η Hilda φέρεται να συνάντησε έναν άντρα και όλοι επρόκειτο να πάνε σε ένα after party στο Hollywood Hills.

Ο σύζυγος της Christy, Jan Cilliers, είπε στο ABC, ότι είδε ένα βίντεο που δείχνει τρεις μαυροφορεμένους άνδρες με μάσκες να καταφθάνουν με ένα Toyota Prius χωρίς πινακίδες έξω από το Southern California Hospital στο Κάλβερ Σίτι και να πετάνε απέξω το σώμα του μοντέλου.

 

 

Ο Cilliers ισχυρίζεται ότι οι ίδιοι άνδρες παράτησαν την 26χρονη Cabrales-Arzola σε ημιθανή κατάσταση έξω από το νοσοκομείο Kaiser Permanente στο Δυτικό Λος Άντζελες, δύο ώρες αργότερα.

Ο σύζυγος της Giles, πιστεύει ότι η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα εκμετάλλευσης αγνώστων που την νάρκωσαν, καθώς βρέθηκε ηρωίνη στο σύστημά της αλλά ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα έπαιρνε ποτέ η ίδια οικειοθελώς ναρκωτικά.

 

 

«Η τοξικολογική (της Cabrales-Arzola) έδειξε επίσης ότι υπήρχε ηρωίνη στο σύστημά της, ένα ναρκωτικό που καμία από αυτές τις δύο κοπέλες δεν θα έπαιρνε ποτέ με τη θέλησή της», δήλωσε ο Cilliers στο ABC7.

Το άψυχο σώμα της Giles βρέθηκε έξω από το Southern California Hospital, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

 

 

Δύο ώρες αργότερα η Hilda Marcela Cabrales-Arzola , βρέθηκε πεταμένη στο πεζοδρόμιο ενός άλλου νοσοκομείου Ήταν ζωντανή και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κώμα αλλά έχει ελάχιστες ελπίδες επιβίωσης, αναφέρει η The Sun.

O Cilliers δήλωσε   ότι έχει ανακτήσει όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε η Giles με οποιονδήποτε άλλον εκείνη τη νύχτα, και διαπίστωσε ότι η άτυχη 24χρονη είχε στείλει μήνυμα γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Cabrales-Arzola γράφοντάς της «πάμε να φύγουμε από εδώ». Αυτό ήταν και το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η νεαρή προτού βρεθεί νεκρή έξω από το νοσοκομείο 12 ώρες αργότερα.

 

 

Η μητέρα της πιστεύει ότι τη βίασαν πριν την σκοτώσουν

Η μητέρα της Christy, Dusty Gilles πιστεύει ότι βίασαν την κόρη της πριν την σκοτώσουν.

"Πιστεύω ότι τις νάρκωσαν για να τις αιχμαλωτίσουν και πιθανόν τις βίασαν", δήλωσε η μητέρα του άτυχου μοντέλου.

 

 

"Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας έπρεπε να τους δίνουν όλο και περισσότερα ναρκωτικά  για να τις κρατήσουν σε καταστολή.

Αυτοί οι άνδρες τις κρατούσαν για πάνω από 10 ώρες πριν τις σκοτώσουν και τις πετάξουν.

 

 

Αν ήταν μια τυχαία υπερβολική δόση, γιατί να μην καλέσουν το 911;

Γιατί να περιμένουν  10 ώρες μέχρι να πεθάνει και να την πετάξουν σε ένα πεζοδρόμιο, να αφαιρέσουν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο τους, να κρύψουν τα πρόσωπα τους;

Δεν βγάζει νόημα, δεν είναι λογικό".

 

 

Η Dusty Giles συνέχισε: 

«Ο μόνος τρόπος με τον οποίο αυτοί οι άντρες θα μπορούσαν να κρατήσουν  την κόρη μου και τη Χίλντα για περισσότερες από 10 ώρες θα ήταν να τους δώσουν ναρκωτικά, ίσως και να τις δέσουν.

Το τελευταίο μήνυμα που διάβασε η κόρη μου στη ζωή της, ήταν αυτό που της έστειλε η Χίλντα όταν συμφώνησε να φύγουν από αυτό το μέρος και είχε τηλεφωνήσει σε μια Uber.

 

 

Τα κορίτσια προφανώς δεν μιλούσαν δυνατά μπροστά σε αυτούς τους τύπους, έστελναν μηνύματα μεταξύ τους».

 

 

Μιλώντας αποκλειστικά στη The Sun, η  μαμά της Κρίστι, Ντάστι Τζάιλς, είπε ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο η «ατίθαση» κόρη της θα είχε μείνει με τους άντρες με τους οποίους ήταν παρά τη θέλησή της χωρίς να παλέψει άγρια μαζί τους , θα ήταν αν την είχαν ναρκώσει.

Είπε: «Η κόρη μου είναι κόρη αξιωματικού της στρατιωτικής αστυνομίας, ο πατέρας της Λέσλι υπηρετούσε στο Ιράκ.

«Οι κόρες μου έχουν διδαχθεί κυριολεκτικά πώς να σκοτώνουν έναν άνθρωπο με ένα στυλό.

«Η κόρη μου θα πάλευε με όλες τις της δυνάμεις για να ξεφύγει  και από όσα έμαθα  μιλώντας στον γιατρό και τη νοσοκόμα του τμήματος επειγόντων περιστατικών, οι κοπέλες δεν είδαν εμφανείς μώλωπες, η γρατσουνιές ή ένδειξη πάλης».

 

 

Το τελευταίο post που έκανε η Christy Giles στο Instagram, ήταν πριν από μία εβδομάδα όταν γιόρτασε τα 24α γενέθλια της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ