Άγριες Μέλισσες: Η επανασύνδεση που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός - Κωνσταντής & Δρόσω ξανά μαζί - Τα τρυφερά φιλιά

Δρόσω και Κωνσταντής σε φιλιά πάθους...

Συνταρακτικές εξελίξεις θα συμβούν το επόμενο διάστημα στις Άγριες Μέλισσες.  Από την δεύτερη σεζόν ξεκίνησε ένας έρωτας, ο οποίο πέρασε από πολλά κύματα, δοκιμάστηκε και τελικά κατέληξε στον χωρισμό. 

Αυτός ο έρωτας δεν είναι άλλος από της Δρόσως και του Κωνσταντή. Η αγάπη που ένιωσε ο Κωνσταντής για την Δρόσω τον άλλαξε ολοκληρωτικά, όμως τα εμπόδια ανάμεσά τους ληταν αξεπέραστα. 

 

 

Στον τρίτο κύκλο βλέπουμε τον Κωνσταντή να το έχει ρίξει στο ποτό και να κάνει κακό στον εαυτό του, αφού δεν μπορεί μακριά της. 

Δεν μπορούν όμως να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον και έτσι η μεγάλη επανασύνδεση φτάνει. 

 

 

 

Η Δρόσω συνειδητοποιεί πως η ζωή του κινδυνεύει και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να απεξαρτητοποιηθεί. Πράγματι, οι δυο τους αρχίζουν να περνούν ξανά χρόνο μαζί και παραδέχονται πως ποτέ δεν ξέχασε ο ένας τον άλλον.

 

 

Η αγάπη τους είναι πάνω απ’ όλα και τελικά, όπως θα δούμε, αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί κάνοντας μία από κοινού προσπάθεια να αφήσουν για πάντα πίσω το παρελθόν που τους πληγώνει.

Ο Κωνσταντής ανακοινώνει στα αδέρφια του ότι με τη Δρόσω τα ξαναβρήκαν και η Πηνελόπη με τον Νικηφόρο ελπίζουν πως έτσι θα καταφέρει να κόψει το αλκοόλ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ