Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή αναστάτωσαν τη Θεσσαλονίκη: Οι αγκαλιές & τα φιλιά επί σκηνής (φωτό & βίντεο)

Τραγούδησαν μαζί!

Μετά τη μεγάλη συμφιλίωση και την πρώτη συνάντηση επί σκηνής, έργο του Νίκου Κοκλώνη, Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έβαλαν «φωτιά» στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη.

«Εύχομαι στην δέσποινα να ξαναγίνει ευτυχισμένη γιατί είναι μία όμορφη γυναίκα», είπε η Άννα Βίσση σε μία αφιέρωση με ιδιαίτεροι νόημα, λίγο πριν καλέσει την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή.

«Είναι μια σούπερ σταρ σήμερα εδώ, είναι η Δέσποινα Βανδή, ταξιδεύαμε και νωρίτερα μαζί, τη γνώρισα τελευταία γιατί πάλια νόμιζαν ότι έχουμε κόντρα, οι φανς μας ήταν μαλωμένοι, όχι εμείς, από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, την σέβομαι πολύ, την εκτιμώ έως την αγαπώ», ανέφερε.

Μαζί τραγούδησαν και έδωσαν ένα σόου μισής ώρας που λάτρεψαν όλοι όσοι ήταν παρόντες στο νυχτερινό κέντρο, ενώ την παράσταση έκλεψε -ξανά- το κλασσικό φιλί στο στόμα.

«Μας ένωσε ο Νίκος. Αυτή τη φορά η συνάντηση μας ήταν πιο χαλαρή. Χάρηκα πολύ που την είδα. Την θαυμάζω πολύ την Άννα», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

«Κάποια στιγμή ευελπιστώ να συναντηθώ με την Άννα επί σκηνής. Ταιριάζουμε πάρα πολύ», ανέφερε η κ. Βανδή αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

Οι δυο τους έδωσαν διασκέδασαν το κοινό που απόλαυσε τη στιγμή, όσο και οι δύο ερμηνεύτριες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ