Η Sandra Bullock έχει μεγάλα όνειρα για την 8χρονη κόρη της: «Θα γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών»

Την υιοθέτησε το 2015

Η Sandra Bullock έχει μεγάλες βλέψεις για την κόρη της Laila και δεν φοβάται να τις μοιραστεί, με την ηθοποιό να λέει μεταξύ άλλων ότι η 8χρονη θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ!

Ειδικότερα μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του People, η 57χρονη συζήτησε με τον παρουσιαστή του show συμβουλές προς τους γονείς αλλά και τα όνειρα που έχει για την κορούλα της.

Ένα από αυτά, που όπως σημείωσε είναι «απλώς γεγονός», ήταν ότι η 8χρονη Laila, «θα γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών!». Στη συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας ότι «θα είναι στον Λευκό Οίκο», προσθέτοντας: «Θα αλλάξω την διακόσμηση!»

Η βραβευμένη με 'Οσκαρ ηθοποιός είχε αποκαλύψει το 2015 στο People ότι  είχε υιοθετήσει τη Laila, η οποία βρισκόταν στην φροντίδα ανάδοχης οικογένειας, στη Λουιζιάνα, ενώ έχει ακόμα υιοθετήσει τον 11χρονο γιο της Louis το 2010.

«Είμαι απλά η μαμά», δήλωσε την Παρασκευή στο show, για το πώς την βλέπουν τα παιδιά της. «Όταν λείπω, τους λείπω όταν είμαι εκεί, είμαι ενοχλητική και έτσι ακριβώς πρέπει να είναι».

Η Bullock πρόσφατα είχε μιλήσει για τη νέα της ταινία The Unforgivable και πως αυτή τη βοήθησε να γίνει καλύτερος γονιός για τα παιδιά της.

Στην επερχόμενη ταινία του Netflix, υποδύεται μια φυλακισμένη γυναίκα που προσπαθεί να ξαναμπεί στην κοινωνία και ερευνώντας την ταινία, συναντήθηκε με γυναίκες που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα.

«Ένα από τα τατουάζ μου ήταν προς τιμήν μιας από τις γυναίκες από τις οποίες πήρα συνέντευξη και με βοήθησε να αποκτήσω διορατικότητα όσον αφορά την κόρη μου. Και αυτή πέρασε από το σύστημα ανάδοχης φροντίδας». " είπε μεταξύ άλλων η Bullock στο Extra τη Δευτέρα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ