Οι ερωτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου: Ανάλαφρη & αισιόδοξη η εβδομάδα 22-28/11

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτή την εβδομάδα;

Μετά από μια έντονη και ανατρεπτική εβδομάδα η οποία τάραξε τα νερά για τα καλά και άλλαξε τα δεδομένα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ερχόμαστε σε μια εβδομάδα η οποία θα είναι αρκετά πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη.

Ο Ήλιος έχει ολοκληρώσει την πορεία του στα σκοτεινά νερά του Σκορπιού και τα ξημερώματα της 22ης Νοεμβρίου 2021 μπαίνει στο πύρινο και ενθουσιώδη ζώδιο του Τοξότη.

Στις 24 Νοεμβρίου 2021 τον ακολουθεί και ο Ερμής που θα παραμείνει στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 13/12/2021. Αφήνουμε λοιπόν στην άκρη τις σκοτεινές σκέψεις και τα υπόγεια παιχνίδια εξουσίας και εστιάζουμε στην πιο φωτεινή πλευρά των σχέσεων.

Έχουμε ανάγκη να ζήσουμε περιπετειώδεις στιγμές με το ταίρι μας και να κάνουμε πράγματα τα οποία θα μας βγάλουν έξω από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θέλουμε άτομα δίπλα μας με τα οποία θα ταυτιζόμαστε σε πνευματικό επίπεδο και θα ταιριάζουν οι απόψεις και οι κοσμοθεωρίες μας.

Ίσως να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα μας διδάξουν κάτι νέο και θα μας ανοίξουν νέους ορίζοντες και μονοπάτια που δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους. Έχουμε επίσης την ανάγκη να πιστέψουμε το αισιόδοξο σενάριο και να κλείσουμε τα μάτια στα αρνητικά σημάδια και τις αναποδιές.

Δε θα διστάζουμε να πάρουμε ρίσκα και να τολμήσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας, αφού μας κυριεύει η πίστη ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Θα πρέπει ωστόσο να προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο προσγειωμένοι και να αποφύγουμε τις υπερβολές, εάν δεν θέλουμε να απογοητευτούμε στην πορεία από την έκβαση των καταστάσεων.

ΚΡΙΟΣ

Όλο το προηγούμενο διάστημα, με την έντονη κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού, σας είχαν κατακλύσει τα έντονα και βαθιά συναισθήματα και είχατε εστιάσει στον εσωτερικό σας κόσμο και στις πιο σκοτεινές και ενδόμυχες σκέψεις σας. Αυτή την εβδομάδα, με την παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, αρχίζετε σιγά-σιγά να βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ.

Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα τα οποία θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα σας διδάξουν πράγματα και θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο σκέψη σας. Εάν είστε σε σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και να κάνετε πράγματα τα οποία θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα σας.

Εάν νιώθετε ότι έχετε βαλτώσει μέσα στη ρουτίνα το τελευταίο διάστημα, μη διστάσετε να κανονίσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας με περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερο φόβο ή ανασφάλεια. Να θυμάστε πως όσο σκέφτεστε θετικά και τολμάτε να κάνετε το επόμενο βήμα, τόσο πιο πιθανό θα είναι να έλκετε κοντά σας όσα επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από μια δύσκολη Πανσέληνο και ταυτόχρονα έκλειψη στο δικό σας ζώδιο, αυτή η εβδομάδα, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, προβλέπεται άκρως ερωτική και παθιασμένη για εσάς. Η σεξουαλική διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

Οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο ουσιαστικές και θα νιώσετε την ανάγκη να κατανοήσετε τους άλλους σε βάθος. Σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να προσεγγίσετε και να συζητήσετε πιο εύκολα λεπτά ζητήματα που αφορούν συναισθήματα, οικονομικά και όσα θεωρούνται ταμπού και δυσκολευόσασταν να τα αντιμετωπίσετε. Πρόκειται για μια περίοδο κάθαρσης, κατά την οποία θα πρέπει να αποβάλλετε τοξικά άτομα από τη ζωή σας και να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες.

Εάν έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο δίλημμα, ακούστε τη διαίσθηση σας και μην ενδώσετε σε ψυχοφθόρα παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, διότι μπορεί στο τέλος να είστε εσείς ο/η χαμένος/η της υπόθεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη αυτή την εβδομάδα, το βλέμμα σας στρέφεται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή στον γάμο σας. Η βασική σας προτεραιότητα είναι να λειτουργήσει η σχέση σας και να ικανοποιήσετε το σημαντικό πρόσωπο που έχετε δίπλα σας, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες.

Ωστόσο, θα πρέπει να μην το πάτε στο άλλο άκρο και παραμελήσετε τον εαυτό σας ή καταπιέσετε τις ανάγκες σας, διότι κάτι τέτοιο θα έχει αρνητικές συνέπειες στην πορεία. Αν είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε έντονη επιθυμία να μπείτε σε μια σχέση και να έχετε έναν σύντροφο στο πλευρό σας, όμως αυτό που αναζητάτε είναι μια ισότιμη και ήρεμη σχέση και όχι να μπείτε για άλλη μια φορά σε μια τοξική και ψυχοφθόρα κατάσταση.

Άτομα που προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας ανταγωνιστούν δεν έχουν χώρο στη ζωή σας, διότι αυτό που θέλετε είναι ένα υποστηρικτικό άτομο που θα σας αντιμετωπίζει ως σύμμαχο και όχι ως εχθρό. Επιπλέον, θα έχετε την ικανότητα τώρα να κρίνετε αντικειμενικά και ψύχραιμα τις καταστάσεις και όσα συμβαίνουν γύρω σας και να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα εάν θέλετε να συμφιλιωθείτε με κάποιο άτομο και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας παρά τα ερωτικά σας ζητήματα.

Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε να βάλετε σε μια τάξη της ζωή σας και να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα σε ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν και σε καταστάσεις οι οποίες δεν λειτουργούν πια. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας ή να κρατήσετε ανθρώπους δίπλα σας, οι οποίοι θα σας αποφορτίσουν από την ένταση και το στρες της καθημερινότητας.

Εάν είστε σε σχέση ή σε έναν γάμο, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και πρακτικά ζητήματα που είχατε αφήσει άλυτα με τον σύντροφο σας. Είναι σημαντικό να δείχνετε κατανόηση απέναντι σε όσα μοιράζονται οι άλλοι μαζί σας και μην γίνεστε υπερβολικά επικριτικοί. Προσπαθήστε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των όσων συμβαίνουν τώρα και μην αφήνετε ασήμαντες λεπτομέρειες να σας βασανίζουν.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ