Τα 13 trends στα κουρέματα του χειμώνα: Μύτες, φράντζες, φυσικές μπούκλες, το κλασικό bob (φωτό)

Κορυφαίοι hair stylists προβλέπουν τα trends της σεζόν!

Ορισμένοι από τους πιο περιζήτητους hair stylists του Λονδίνου προβλέπουν τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για τον χειμώνα του 2021-2022.

Τα κοντά κουρέματα κυριαρχούν, ενώ θα δούμε χτενίσματα εμπνευσμένα από τα 70ς και τα 90ς, καθώς και τις αγαπημένες πλέον curtain bangs που έχουν κάνει ήδη από πέρυσι την εμφάνισή τους.

Ξεκινάμε λοιπόν από το περίφημο bob με τον Nick Latham του The Hair Bros που λέει για το νέο αυτό trend, σύμφωνα με το refinery29.com ότι «είναι πιο κοντό από ένα bob, αλλά δεν είναι ένα αυστηρό, κοντό κούρεμα».

1. The Bop

 

 

2. '90s Layers

 

 

«Αν δεν θέλεις να κόψεις τα μακριά μαλλιά αλλά θέλεις κάτι διαφορετικό, τότε αυτή είναι η τέλεια χειμερινή αλλαγή», λέει ο κομμωτής του editorial Neil Moodie. 

3. The Draped Fringe

 

 

Η Alicia McLaughlin, δημιουργική διευθύντρια στο Bad Apple Hair λέει: «Αυτός ο τύπος φράντζας μπορεί να λειτουργήσει καλά σε τύπους μαλλιών και υφές 3b έως 4b στην κλίμακα μπούκλας — το 4b είναι η πιο σφιχτή μπούκλα».

Η ίδια συμβουλεύει ακόμα να γίνει το κούρεμα σε στεγνά μαλλιά ώστε να δείτε ακριβώς το μήκος που θέλετε.

4. The Winona Crop

 

 

«Τον τελευταίο καιρό το επαναφέρουμε στα κοντά μαλλιά. Στην Εβδομάδα Μόδας υπήρχαν πολλά κουρέματα τύπου Winona Ryder και θα ήταν ωραίο να το ξαναδούμε» είπε ο Sean Paul Nother των The Hair Bros. 

5. Dressed Out Curls

 

 

«Το να αγκαλιάζεις τα φυσικά σγουρά μαλλιά δεν χρειάζεται να είναι επίπονο», λέει η Alicia που συμβουλεύει τις γυναίκες να απλώσουν τις μπούκλες με τα δάχτυλά τους και να χρησιμοποιήσουν παράλληλα κάποια κρέμα για θρέψη.

6. The Rebel Cut

 

 

«Βλέπουμε πολλά όμορφα μακριά μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο, με επαναστατικές άκρες, σαν κάποιος να έχει κόψει μόνος του το μπροστινό μέρος», λέει ο Nick των The Hair Bros για το hairstyle που φέρνει στα 70ς.

7. Textured Fringes

 

 

«Ο συνδυασμός χρώματος και υφής θα κυριαρχήσει τον χειμώνα», λέει επίσης η Alicia.

8. The Asymmetric Bob

 

 

«Αυτό είναι ένα υπέροχο χειμωνιάτικο κούρεμα, το οποίο είναι κομψό και μοντέρνο», λέει ο Neil. «Το μόνο που έχει κανείς να κάνει είναι μια πλαϊνή χωρίστρα και το bob να κόβεται ασύμμετρα, οπότε η μία πλευρά να είναι ελαφρώς μακρύτερη από την άλλη».

9. The Mid-Length Chop

 

 

«Μετά το lockdown πολλοί άνθρωποι ήθελαν να κόψουν τα μαλλιά τους», λέει ο Sean των Hair Bros. «Μερικές φορές, όμως, η μεγαλύτερη αλλαγή δεν είναι αυτό που κόβεις, αλλά αυτό που αφήνεις».

10. The Tapered Wolf Cut

 

 

«Το wolf cut θα συνεχίσει να ευδοκιμεί όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα», λέει η Sharley Butcher, στυλίστρια στο Blue Tit's Brixton Salon.

11. Messy Shapes

 

 

«Προσθέτει σχήμα και κατανέμει το βάρος με κολακευτικό και διασκεδαστικό τρόπο» λέει ο Michael Kent, στυλίστας στο κομμωτήριο Blue Tit's Streatham. 

12. Flicky Layers

 

 

Ο Ben Rossiter, στυλίστας στο Blue Tit Clapton Salon λέει ότι «πιστεύω ότι βγαίνουμε από μια εποχή όπου όλοι θέλουν ένα αμβλύ κούρεμα και οι άνθρωποι είναι έτοιμοι πια να ενισχύσουν τη φυσική υφή. Προσφέρουν επίσης (τα layers) όγκο και κίνηση».

13. The Cob

 

 

Μπορεί να έχετε τελειώσει όλα τα επεισόδια του The Queen's Gambit πριν από μήνες, αλλά το copper bob δεν πάει πουθενά!

 «Περιμένω να υπάρχει μια πληθώρα πιο κοντών στυλ, είτε πρόκειται για ένα κοντό bob είτε απλά για πιο κοντές μύτες», λέει ο Declan Haworth, διευθυντής χρωμάτων στο Blue Tit Dalston

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ