Ο Elon Musk με τον γιο αγκαλιά σε παρουσίαση της Space X: Ο 18 μηνών X AE A-Xii έκλεψε την παράσταση (βίντεο)

Ενθουσιασμένος ο μικρός!

Ο Elon Musk έκανε την Τετάρτη μια ψηφιακή παρουσίαση στην οποία ο 18 μηνών γιος του να έκανε μια εμφάνιση - έκπληξη!

Ειδικότερα ο X AE A-Xii καθόταν στην αγκαλιά του 50χρονου ιδρυτή της SpaceX, όσο εκείνος έκανε την ενημέρωση για το Starship - ένα πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμο διαστημόπλοιο - ενώ μιλούσε στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών, Μηχανικής και Ιατρικής.

Ο μικρός σίγουρα έκλεψε την παράσταση με τη χαρισματική του προσωπικότητα. Είπε «γεια» στην κάμερα ενώ κουνούσε χαρούμενος τα χέρια του!

Ο πιτσιρίκος έμεινε αρκετή ώρα στην αγκαλιά του μπαμπά του κοιτάζοντας με προσοχή την οθόνη, ενώ σε κάποιο σημείο κάποιος έρχεται και απομακρύνει το παιδί από το δωμάτιο, με τον X AE A-Xii να γκρινιάζει που αναγκάστηκε να φύγει.

Ο δισεκατομμυριούχος και η Καναδή μουσικός Grimes, με την οποία χώρισε πριν από λίγο καιρό, έφεραν στον κόσμο το τρίτο παιδί τους τον Μάιο του 2020.

Ο πρώτος γιος του επιχειρηματία, ο Νεβάδα, πέθανε τραγικά από SIDS σε ηλικία 10 εβδομάδων το 2002, σύμφωνα με το People.

Ο Musk είχε αποκτήσει το αγοράκι με την πρώην γυναίκα του (2000–2008) Justine Musk, με την οποία έχει ακόμα τον  Damian, τους Xavier και Griffin, τον Kai και τον Saxon.

Σε ποστ της τον Μάη του 2020 η Grimes είχε εξηγήσει τι σημαίνει το παράδοξο όνομα που διάλεξαν για τον γιο τους. 

Όπως είχε γράψει το «Χ» είναι η άγνωστη μεταβλητή που χρησιμοποιείται στα μαθηματικά, ενώ το «Æ» είναι ο τρόπος με τον οποίο η Grimes προφέρει το Ai, που παραπέμπει στην αγάπη και την τεχνητή νοημοσύνη.

Το «A-12», είναι ο πρόδρομος του αγαπημένου αεροσκάφους του ζευγαριού, SR-17, που δεν διαθέτει όπλα, ούτε αμυντικούς μηχανισμούς, παρά μόνο ταχύτητα, ενώ είναι καταπληκτικό στη μάχη, χωρίς να είναι βίαιο.

Να πούμε βέβαια ότι ο Elon Musk την διόρθωσε αργότερα, λέγοντας πως πρόκειται για το αεροσκάφος SR-71.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ