Και ο θεός έπλασε την Eva & την Deva - την κόρη της Monica Bellucci - η γάτα και η καλλονή (φωτό)

Φωτιογραφήθηκε για το ισπανικό Glamour

Κόρη της Ιταλίδας θεάς Monica Bellucci και του Γάλλου ηθοποιού, Vincent Cassel, η 17χρονη Deva κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της.

Η διάσημη μαμά του νεαρού μοντέλου λοιπόν, μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της καλλονής κόρης της, η οποία φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του ισπανικού Glamour.

Στην εικόνα από την φωτογράφηση για το γνωστό περιοδικό βλέπουμε την μελαχρινή Deva η οποία φορά ένα λευκό Dior σύνολο, να ποζάρει αγκαλιά με την γάτα της Eva

Instagram/monicabellucciofficiel/Photo by @pepelobez

Να σημειωθεί ότι η Monica Bellucci και ο Cassel, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι από το 1999 - 2013, εκτός από την 17χρονη Deva έχουν αποκτήσει και την 11χρονη Léonie.

Στο covel για το τεχός Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου του γνωστού περιοδικού βλέπουμε το μοντέλο να φορά επίσης μια δημιουργία από τον οίκο Dior.

Είναι ένα κρεμ, τούλινο φόρεμα που θυμίζει κύκνο και ταιριάζει απόλυτα με τα σκούρα μαλλιά της Deva.

 Photography:@pepelobez

Η πολλά υποσχόμενη κόρη της Ιταλίδας και του Γάλλου ηθοποιού είναι ένα από τα νέα αστέρια στο χώρο του modeling και έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων σε καμπάνια για το άρωμα "Shine" του οίκου Dolce&Gabbana. Ακόμα πριν λίγο καιρό βρέθηκε και στο εξώφυλλο του του γαλλικού περιοδικού Elle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raffy___76 (@raffy___76)

Σε συνέντευξή της στο Βήμαgazino, η Belluci έχει πει για την κόρη της «Πρότιμώ να μην σκέφτομαι τις κόρες μου ως παιδιά μου, αλλά ως ανεξάρτητες προσωπικότητες. Της Deva της έγινε αυτή η πρόταση για την καμπάνια των D&G, το συζητήσαμε, ήθελε να το κάνει και είπε ναι. 

Οι μαθητές στα σχολεία της Γαλλίας είναι υποχρεωμένοι από το Γυμνάσιο ακόμη να κάνουν για μία εβδομάδα πρακτική άσκηση σε κάποιο εργασιακό περιβάλλον προκειμένου να εξοικειώνονται με τη δουλειά και τις απαιτήσεις της, Σε αυτό το πλαίσιο η κόρη μου έκανε ήδη δύο καμπάνιες».

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του και το περιοδικό Glamour η Deva Cassel «έχει κληρονομήσει από την μητέρα της την ομορφιά της και από τον πατέρα της χαρισματική του γοητεία και την ευφυΐα του, ενώ κατορθώνει να συνδυάσει τα μαθήματά της στο σχολείο με το modeling».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ