Ιορδανίδης: «Είχα φτάσει σε σημείο να μην έχω να πάρω ούτε τσιγάρα - δεν το έλεγα στη Θάλεια - είχα δανειστεί» (βίντεο)

Είναι μαζί 14 χρόνια!

Στον καναπέ του Dot. κάθισαν ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα, με τους δύο ηθοποιούς να μιλούν για τα όσα τους κρατούν δεμένους μετά από 14 χρόνια που είναι μαζί.

Ακόμα θυμήθηκαν την στιγμή που ο Τάσος απέκρυψε από τη Θάλεια ότι δεν είχε χρήματα και περιγράφουν τι είναι αυτό που θαυμάζουν πολύ ο ένας στον άλλον.

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν γεννήθηκε ο Δάνος, ο μεγάλος μας γιος και μετά από είκοσι μέρες έχασα τον πατέρα μου που εκεί άρχισε να γίνεται ένας επαναπροσδιορισμός πρώτος των πραγμάτων» είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Μετά υπήρξαν και κάποιες επαγγελματικές αποτυχίες γιατί είχα φτάσει σε σημείο πραγματικά να μην έχω να πάρω ούτε τσιγάρα. Επειδή υπήρχε ένα σπίτι και δεν ήθελα να την αγχώσω την Θάλεια, δεν της έλεγα ότι δεν έχω να πάρω ούτε τσιγάρα αλλά είχα δανειστεί από όλους μου τους φίλους.

Προσπαθούσα να της το κρύψω για να μην αισθανθεί όλη αυτή την αβεβαιότητα αλλά κάποια στιγμή, όταν βάζεις πράγματα κάτω από το χαλί, σκάει το παραμύθι» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια οηθοποιός.

Η Θάλεια Ματίκα από πλευράς της είπε μεταξύ άλλων: «Ο Τάσος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο επιχειρείν του θεάτρου είχε αφήσει παρά πολύ το κομμάτι της εμφάνισης του. Το είχε παραμελήσει τρομερά, δεν προλάβαινε, ξεσπούσε στις ένοχες απολαύσεις της ζωής.

Κρυβόταν πίσω από ρόλους, κάποια στιγμή στην καραντίνα τα πράγματα έφτασαν στο αμήν, σε σημείο που εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτά του είπα “Τάσο πρέπει οπωσδήποτε κάτι να γίνει”. Του χτύπησα το καμπανάκι πολλές φορές».

Γενέθλιου Δάνου Ιορδανίδη.Τάσος Ιορδανίδης-Θάλεια Ματίκα με τα παιδιά τους, Νάγια & Δάνο

«Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον.

Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια» είπε ακόμα ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ