Τα ζώδια (22-28/11) από τον Κώστα Λεφάκη: Προσωρινή ανάπαυλα πριν την Έκλειψη στον Τοξότη

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα αυτή την εβδομάδα;

Οι εβδομαδιαίες Προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη μιλούν για μία προσωρινή ανάπαυλα πριν οδηγηθούμε στην αμέσως επόμενη Έκλειψη στις 4/12 στον Τοξότη! 

Κριός

Το τέλος Νοεμβρίου μπορεί να φανεί για λίγο σαν μια μικρή βελτίωση, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε. Ο Ήλιος στον Τοξότη , μαζί με τον Ερμή στέλνουν ακτίνες πρόσκαιρης χαράς και μικρών ευκαιριών. Ο Άρης όμως στον Σκορπιό παραμένει επικίνδυνος καθώς ενδέχεται, ανά πάσα στιγμή να εκδηλωθεί κάποιο περιστατικό, μη προβλέψιμο και το οποίο να έχει για εσάς κόστος, είτε οικονομικό, είτε ψυχολογικό. Στα αισθηματικά να είστε μετριοπαθείς και στα οικονομικά σας προσεκτικοί

Ταύρος

Το κλείσιμο του Νοεμβρίου σας δίνει μια μικρή χαλάρωση, ή την ευκαιρία να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Ό, τι και αν συμβεί φανείτε προσεκτικοί και προνοητικοί, ευέλικτοι και ψύχραιμοι. Οι προθέσεις των άλλων δεν αλλάζουν, αλλά οι διαφωνίες σας μαζί τους γίνονται περισσότερο συζητήσιμες. Εκείνο που παίζει ρόλο είναι να μην παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις και νομίσετε ότι καταφέρατε να τους αλλάξετε γνώμη. Επαγγελματικά συνεχίστε να υπερασπίζεστε τη δουλειά σας και στα ερωτικά΄σας να είστε φειδωλοί σε εκφράσεις, τόσο θετικές, όσο και αρνητικές.

Δίδυμοι

Κατά κάποιο τρόπο, οι μέρες που ακολουθούν, σας βοηθούν να εξισορροπήσετε τις διαφορές σας με τους άλλους και να ενισχύσετε τις απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ σας. Ο Ήλιος και ο Ερμής περνώντας μαζί στον Τοξότη φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνεννόηση και στην προσπάθεια που θα καταβάλετε. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχει μια αποστολή υποστήριξης ψυχολογικά και οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής σας. Ο Άρης συνεχίζει να σας αντιπαλεύει κυρίως στον εργασιακό σας χώρο και πρέπει να είστε ασταμάτητα προσεκτικοί.

Καρκίνος

Τις μέρες που μεσολαβούν προσπαθήστε να βάλετε στη θέση τους όσα τα έριξαν οι θύελλες που πέρασαν. Αποφύγετε να περάσετε τα επιτρεπτά όρια που σας βάζουν οι άλλοι και οι συνθήκες γενικότερα. Παραμείνετε προσεκτικοί και προνοητικοί σε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ή στη δύσκολη φάση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Τα χρήματα θα είναι και πάλι ανεπαρκή καθώς το φαινόμενο των εκλείψεων που συνεχίζεται βγάζει καινούρια έξοδα στην επιφάνεια.

Λέων

Κάποιες από τις μέρες που ακολουθούν θα φέρουν για λίγο τη χαρά, ή την ανακούφιση. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει πολύ. Οι καταστάσεις αλλάζουν και πάλι, ενώ ένα δεύτερο κύμα δυσκολιών σας περιμένει στη γωνία του δρόμου. Προσπαθήστε να κλείσετε κάθε λογής εκκρεμότητα, οικονομική ή πρακτική που σχετίζεται με την εργασία, ή με το σπίτι σας. Αναζητήστε τη βοήθεια εκείνων που είναι όχι μόνο σε διάθεση, αλλά και σε θέση να σας την προσφέρουν. Στα ερωτικά αρκεστείτε σε αυτό που μπορείτε να έχετε και μην προτάσσετε τα καπρίτσια σας στον σύντροφό σας. αμφιβάλόντας για την αφοσίωσή του.

Παρθένος

Για εσάς το διάστημα δείχνει μια νέα εξέλιξη σε θέματα σπιτιού και στενού περιβάλλοντος, όχι υποχρεωτικά κακή. Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι οι καινούριες ευθύνες, ή νέες υποχρεώσεις που αναπόφευκτα θα αναλάβετε προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες.  Ο Άρης στον Σκορπιό συνεχίζει να είναι λίγο ενοχλητικός καθώς πυροδοτεί την εριστική συμπεριφορά των συνεργατών και των οικείων σας και αυτό σας κουράζει ή σας ενοχλεί. Αισθηματικά, ο σύντροφός σας χρειάζεται περισσότερη προσοχή και προσφορά από αυτήν που του δίνετε και ίσως να μην καταλαβαίνει τη δική σας κατάσταση και πραγματικότητα.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή το κλίμα παραμένει σχεδόν το ίδιο. Καινούρια γεγονότα θα διαδεχθούν το ένα το άλλο. Ίσως μέσα από αυτήν την εναλλαγή να βοηθηθείτε, ή να βρείτε εναλλακτικές για όλα αυτά που σας ταλαιπώρησαν και σας απασχόλησαν τις δύο προηγούμενες εβδομάδες. Σίγουρα το στενό περιβάλλον παίζει καλύτερο ρόλο και σας βοηθά αρκετά τόσο στη συνεννόηση , όσο και στις πρακτικές εξυπηρετήσεις. Προνοήστε για οικονομικούς αιφνιδιασμούς στο τέλος του μήνα και αν προκύψουν, φροντίστε να πάρετε πίστωση χρόνου για την τακτοποίησή τους.

Σκορπιός

Για εσάς, η κατάσταση είναι σχεδόν έκρυθμη. Η προσεχής έκλειψη του Ήλιου θα επιβαρύνει τον οικονομικό τομέα και θα αναβάλει την υλοποίηση ενός σχεδίου. Ο ‘Άρης στο ζώδιό σας, βοηθά στο να κερδίζετε μάχες, αλλά στο τέλος νιώθετε εξαντλημένοι. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω παραμένει ανεπαρκής για να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες που έχετε. Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή όμως στον Τοξότη, μειώνει το αίσθημα της ανασφάλειας που σας είχε κυριεύσει το προηγούμενο διάστημα, μέσα από μια μικρή σειρά περιστατικών, συμπτώσεων και καλών προθέσεων των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας.

Τοξότης

Μεταβατικό το διάστημα και αυτής της εβδομάδας και προειδοποιητικό κατά κάποιο τρόπο. Αφού περάσατε ήδη μια σεληνιακή έκλειψη προετοιμάζεστε για μια ηλιακή που θα συμβεί στο εγγύς μέλλον στο ζώδιό σας. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν, όχι και τόσο ήρεμα, αν όχι άσχημα σας αφυπνίζουν. Επιμεληθείτε τα αισθηματικά σας, οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μεριμνήστε για τα οικογενειακά ζητήματα. Ο σκοπός είναι να μην κάνετε εσείς λάθη αυτό το δύσκολο διάστημα, όπως επίσης καλό θα είναι να έχετε ενισχυμένη την άμυνα και την πρόνοιά σας σε καθημερινή βάση.

Αιγόκερως

Αν και δεν σας επηρεάζουν τα γεγονότα που διαδραματίζονται στον ευρύτερο χώρο, ωστόσο κάτι θα δείτε και κάτι θα ακούσετε που θα σας προβληματίσει, ή θα σας στεναχωρήσει. Παράλληλα αποφύγετε κακοτοπιές και ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Καλύψτε τα νώτα σας και αποφύγετε παρασιτικά ή παρασκηνιακά άτομα και γεγονότα. Το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου θα σας απασχολήσει. Το ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής διαφωνίας θα σας προβληματίσει και η απώλεια ενός αντικειμένου, ή και ενός ανθρώπου θα σας στεναχωρήσει σε βάθος.

Υδροχόος

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο Σκορπιό, επιστρατεύοντάς σας στον αγώνα της δουλειάς αλλά και φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με δύσκολα περιστατικά. Εξυπηρετήσεις και βοήθειες από τρίτους δεν θα λείψουν, η κούραση όμως είναι αναπόφευκτη, μαζί και η ανάγκη σας να φύγετε μακριά. Η επικείμενη έκλειψη του Ήλιου στον Τοξότη ματαιώνει την υλοποίηση ενός σχεδίου και σας υποχρεώνει να ανασυγκροτηθείτε για να κάνετε νέους υπολογισμούς, τόσο για τη στήριξη της δουλειάς σας, όσο και για την εκδοχή ενός ταξιδιού ή μιας φυγής, την περίοδο των εορτών, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και το oroskopos.gr.

Ιχθύες

Ενώ ο ορίζοντας δεν φαίνεται τόσο σκοτεινός και αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας βοηθά αρκετά στις όποιες επιδιώξεις σας, ένα χαμηλό βαρομετρικό στη ζώνη του πεπρωμένου επιφυλάσσει σύντομα αναπάντεχα και θύελλες που θα σας πλήξουν. Εντοπίστε έγκαιρα το χώρο από τον οποίο προέρχονται όλα αυτά και κάνετε ό, τι μπορείτε για να τα αποφύγετε. Ο Άρης στον Σκορπιό για εσάς βέβαια, είναι ένα μεγάλο ατού για να επηρεάσετε έντονα οποιονδήποτε θέλετε, για να κερδίσετε μια μάχη που θα δώσετε, ή για να κάνετε επιλογές που θα αποδώσουν.  Καλό θα είναι όμως να μην κάνετε κατάχρηση της θέσης σας και της τύχης που σας αγαπά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ