Ξέσπασε σε κλάματα on stage η Adele: Η στιγμή που της κάνει έκπληξη η παλιά δασκάλα της (φωτό & βίντεο)

Δεν περίμενε να είναι στο κοινό!

Η Adele ξέσπασε σε κλάματα ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή, όταν κατάλαβε ότι η παλιά της δασκάλα βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής συναυλίας της An Audience with Adele στο London Palladium νωρίτερα αυτό το μήνα, η ηθοποιός Emma Thompson ρώτησε την τραγουδίστρια του "Easy on Me", αν υπήρχε κάποιος από την παιδική της ηλικία που την «σημάδεψε».

Η Adele αποκάλυψε ότι η δασκάλα αγγλικών της στο Chestnut Grove, η κυρία McDonald, την ενέπνευσε όταν ήταν νεότερη.

«Ηταν τόσο cool. Πραγματικά μας έκανε να νοιαζόμαστε και ξέραμε ότι νοιαζόταν για εμάς» είπε μεταξύ άλλων η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια προσθέτοντας ότι « ήταν τόσο συμπαθής που ανυπομονούσα πραγματικά για τα μαθήματα αγγλικών».

Η 60χρονη Thompson, σύμφωνα με το People, αποκάλυψε στη συνέχεια ότι η  κυρία McDonald βρισκόταν στο κοινό, με την σοκαρισμένη Adele να ξεσπάσει σε κλάματα και να την καλεί στη σκηνή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα» της είπε η δασκάλα της και οι δυο γυναίκες έκαναν μια μεγάλη αγκαλιά.

 

 

«Δεν ήξερα ότι θα έρθετε» είπε η star στην γυναίκα με εκείνη να της απαντά «δεν πειράζει. Υποτίθεται ότι ήταν έκπληξη. Ευχαριστώ που με θυμήθηκες».

«Πραγματικά άλλαξες τη ζωή μου», απάντησε με την σειρά της η Adele. «Τώρα, πρέπει να ξαναφτιάξω όλο μου το πρόσωπο», αστειεύτηκε σκουπίζοντας τα δάκρυά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ