Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα ήταν το λιμάνι μου - βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου (βίντεο)

Βρέθηκαν πρώτη φορά σε φωτογράφιση

Μιαάκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο Αποστόλης Τότσικας, που μίλησε μεταξύ άλλων για το βέτο που θέτει στις παραστάσεις, την σχέση του με την Ρούλα Ρέβη και το ελληνικό #Metoo.

«Κανένα θέατρο δεν πληγώνεται από κανέναν και από τίποτα, ποτέ. Το θέατρο είναι μια αξία και αυτό δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω στην αγριότητα και όταν κλήθηκα να αντιμετωπίσω περίεργες συμπεριφορές, σηκώθηκα και έφυγα λέγοντας ‘ή αυτός ή εγώ’ και έμεινα εγώ. Υποφέρω από το άγχος της παράστασης, δεν χρειάζεται να υποφέρω κι άλλο».

Σχετικά με τις παραστάσεις σημειώνει: «Με όποιους συνεργάστηκα, τούς έλεγα πως στην επόμενη δουλειά θα ήθελα να μου δώσουν έναν διαφορετικό ρόλο. Δε θα πέσω και στα πατώματα επειδή έχω καλή εμφάνιση».

Όσο για την πιο περίεργη οντισιόν που έχει κάνει; «Έκανα οντισιόν για τον ρόλο ενός τρανσέξουαλ».

Ο ηθοποιός μιλά για την οικογένειά του και την αδυναμία που έχει στα παιδιά του: «Ήθελα από μικρός να κάνω οικογένεια αλλά η Ρούλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο δένεις το καράβι σου, ήταν το λιμάνι μου. Πριν γνωρίσω τη Ρούλα είχα το ένστικτο, τώρα έχω το ένστικτο και τη Ρούλα να με βοηθάνε, ήταν καταλυτής στη ζωή μου.

Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε φωτογράφιση και μετά ξαναβρεθήκαμε δύο χρόνια μετά και γίναμε ζευγάρι. Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό, εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, είναι γελοίο. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για εμάς, αλλά το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας».

Για την ιστορία ο Αποστόλης Τότσικας είναι 38 ετών και η αγαπημένη του σύζυγος 47 ετών.

Και συμπληρώνει μιλώντας στην εκπομπή του Mega: «Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τα παιδιά για παιχνίδια και κάθε μέρα ξυπνάω στις 6:30 για να πάω τα παιδιά στο σχολείο. Ο γιος μας κάνει ό,τι τρέλα έχω κάνει κι εγώ, απλά εύχομαι να είναι τόσο τυχερός όσο ήμουν εγώ. Του έδειξα κάποια στιγμή ένα βιντεάκι παρκούρ κι έμπλεξα, του είπα ‘ξέχασέ το’. Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά μου αρκεί να είμαι κάπου από κάτω».

Ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμς, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο, στην σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».

«Πρόλαβα να γνωρίσω τον Κούρκουλο, ερχόταν στην δραματική σχολή. Ήταν ωραίος και μάγκας. Πρόλαβε να με δει στον ‘Ιππόλυτο’, σε μια επεισοδιακή παράσταση που πήρε φωτιά το σκηνικό και ο πρώτος που έτρεξε ήταν ο Νίκος. Δε θα ξεχάσω τη μέρα που πήρα τον ρόλο του Ορέστη στην ‘Ηλέκτρα’ γιατί ήταν η μέρα που πέθανε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ