Μάριος Γεωργιάδης: Συγκινεί ο γιος του Βασίλη Λεβέντη - «αυτή ήταν η δική μου ευχή για σήμερα...» (φωτό)

Η αναφορά του στην μάχη που δίνει ο πατέρας του

Τα γενέθλιά του έχει ο γιος του Βασίλη Λεβέντη Μάριος Γεωργιάδης, με τον πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να κάνει μια συγκινητική αναφορά στην «μάχη» που δίνει ο πατέρας του.

Ειδικότερα ο Μαρίος Γεωργιάδης ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία έγραψε τα εξής:

«Οι ευχές σας για άλλη μία φορά έφεραν ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου! Η συγκίνηση μεγάλη, κυρίως γιατί μέσα στις ευχές σας για τα γενέθλια μου, ήταν και το ενδιαφέρον σας για τον πατέρα μου. Αυτή ήταν και η δίκη μου ευχή για σήμερα…να τελειώσει αίσια αυτή η πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας του.

Το ευχαριστώ είναι λίγο! Να είστε όλες και όλοι καλά και πάνω από όλα να έχουμε υγεία!».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρέοδρος της Ένωσης Κεντρώων από τις 25 Σεπτεμβρίου νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό, ενώ πριν μερικές ημέρες η υγεία του παρουσίασε βελτίωση και αποσωληνώθηκε μετά από δύο μήνες.

Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Λεβέντη, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει η σύζυγός του ξεκίνησε στις 17 του μήνα (σ.σ. Σεπτεμβρίου). «Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών» είχε πει η Αναστασία Μεντεσίδου, μιλώντας στον Alpha και το «Tlive», με την ίδια να εξηγεί ακόμα γιατί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν έκανε το εμβόλιο κατά της covid.

«Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών» είχε αναφέρει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ